Oh My Brush
február 26, 2020

JOLSE Premium 2 in 1 Gua Sha Massage Set

Egyre népszerűbbek már “nyugaton” is a jade/roze quartz masszírozók. A Jolse egy pénztárcabarát alternatívát kínál, ami nemcsak arc, de testmasszírozót is tartalmaz. A JOLSE Premium 2 in 1 Gua Sha Massage Set gyönyörű, s egyben nagyon hasznos is!

Mi ez?
A JOLSE Premium 2 in 1 Gua Sha Massage Set egy ránctalanító, méregtelenítő, arcformázó szett, ami egy kétvégű arcmasszírozót és egy ún. Gua Sha követ tartalmaz, amit testre is használhatunk.

Összetevők?
100% rose quartz.

Hatása?
A kínai orvoslásban használt eszközökről van szó. A koreai bőrápolás egyik fontos része az ún. “roller”, ami ránctalanít, méregtelenít, feszesíti az arcbőrt. Kétvégű, legtöbbször a nagyobbik követ használjuk, de a nehezen elérhető, érzékenyebb területekre a kisebb jobb (pl. szemkörnyék). A bőrápolási termékek sokkal gyorsabban szívódnak fel a bőrbe, különösen szérumok után szokták használni, de sokszor látom, ahogy koreaiak fátyolmaszk felett alkalmazzák. Számomra is így a legjobb és a legkényelmesebb, azóta mindig előveszem a masszírozót, ha fátyolmaszkot teszek fel, lerövidíti a folyamatot (20 perc helyett 10 is elég). A felszívódást nagyban segíti tehát, hatalmas segítség, főleg az én bőrtípusomnak. Koreában és Japánban is fontosnak tartják az arcmasszírozást, de én túl lusta vagyok ehhez, egy ilyen eszközzel viszont sokkal egyszerűbb az ember dolga. Hűtőbe is be lehet tenni pár percre a frissítő hatás érdekében. A Gua Sha kő pedig javítja a vérkeringést, a formájának hála a test szinte minden pontját masszírozhatjuk vele. Koreában leginkább arc- és testformázáshoz használják, de szerintem érdemes az íróasztalon tartani, hogy mindig elérhető legyen, így bármikor átmasszírozhatjuk a lábunkat, kezünket stb. Valószínűleg testmozgás után is hasznos, de ez csak az én véleményem, a leírásban ilyesmi nincs.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra.

LINK:
JOLSE Premium 2 in 1 Gua Sha Massage Set

Ingredients:
100% rose quartz

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)