Oh My Brush
február 24, 2020

ETUDE HOUSE Play Color Eyes Bake House

A natúr, barnás árnyalatoknak nem tudok ellenállni, ha palettáról van szó. Az ETUDE HOUSE Play Color Eyes Bake House paletta pár hónapja jelent meg, 10 szemhéjpúdert tartalmaz, a színek pedig elég jól kihasználhatók. Megmutatom közelebbről! 🙂

Mi ez?
Az ETUDE HOUSE Play Color Eyes Bake House palettát a frissen sült kenyér és péktermékek ihlették. Évente 1-2 alkalommal jelentkezik ehhez hasonló palettákkal a márka. Ebben az esetben meleg, barna árnyalatokat és puha, selymes textúrát, tartós sminket ígér az Etude House.

Összetevők?
Alkohol-, parabén- és parfümmentes.

Használat:
Az a baj, hogy a moonshot paletta után rendeltem meg ezt az Etude House-tól, mert épp nagyon jó áron volt. A moonshot viszont tökéletes a számomra, minden színt szeretek, nehéz vele felvenni a versenyt. A Bake House paletta nagyon szép és minőségi csomagolást kapott, a színekre sem lehet panaszkodni: pigmentáltak, kivéve persze a legelsőt, az inkább glitteres, a koreai szemsmink nélkülözhetetlen darabja. Elég sok a matt szín benne, ezek mind pigmentáltak, nem poroznak, a fényesek pedig visszafogotta: balról a 4. igazán különleges, az a legnagyobb kedvencem. Szép, tartós, hétköznapi és alkalmi sminket is lehet vele készíteni, mindegyiket szívesen használom, bár az utolsó és balról a harmadik szerintem eléggé hasonló a szemhéjon (az egyik matt ugyan, míg a másikban vannak apró csillámok). Nekem nem állnak olyan jól ezek a vörös felé hajló árnyalatok.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik szeretik a koreai sminktrendeket: a legelső, fényes, glitteres szín szerintem nyugati palettákban nagyon ritka, Koreában viszont kötelező darab. Barna szeműeknek szerintem tökéletes, nekem kék szemem van, csak a fent említett két színt nem szeretem annyira magamon.

LINK:
ETUDE HOUSE Play Color Eyes Bake House EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
Calcium Titanium Borosilicate, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Titanium Dioxide (Ci 77891), Phytosteryl/behenyl/octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Calcium Aluminum Borosilicate, Hydrogenated Castor Oil Dimer Dilinoleate, Polypropylene, Diisostearyl Malate, Octyldodecanol, Mica, Disteardimonium Hectorite, Tin Oxide, Silica, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Caprylate, Iron Oxides (Ci 77489), Propylene Carbonate, Talc, Hdi/trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Neopentyl Glycol Diethylhexanoate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Triethylhexanoin, Polyhydroxystearic Acid

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)