Oh My Brush
február 17, 2020

ETUDE HOUSE My Lash Serum

Már másodszor rendeltem meg az ETUDE HOUSE My Lash Serum nevű szempillaszérumot. Évekkel ezelőtt már használtam, akkor el sem olvastam a leírást, csak megrendeltem, aztán csalódtam, mert nem szempillanövesztő, pedig azt szerettem volna. Mostanában viszont erősebb szempillákra vágyom és nem dúsításra, az Etude House nagyon olcsó terméke épp erre való.

Mi ez?
Az ETUDE HOUSE My Lash Serum erősíti a szempillákat a gyökerektől, hogy azok szebbek és egészségesebbek legyenek. Nemcsak táplálja és erősíti, de egyben nyugtatja is a területet.

Összetevők?
Van benne B7 vitamin (biotin), pár hidratáló (pl. hialuronsav) és néhány növényi kivonat is: ginszeng, orvosi kálmos, illetve Swertia Japonica (magyar nevét nem találom), ami egy antioxidáns, gyorsítja a hajnövekedést. Parabén- és parfümmentes, alkohol viszont van benne a jobb állag érdekében.

Hatása?
A gél könnyű, hamar felszívódik, a spirállal egyszerűen fel lehet vinni. Tetszik, mert nem zavar, nem olajos, mintha ott sem lenne, viszont gyakran elfelejtem elővenni az egyszerűsége miatt. Szerencsére heti pár alkalom is elég volt ahhoz, hogy változást hozzon, a szempillák erősebbek, nem hullanak, mint ezelőtt. Épp erre a célra vettem, nagyon hullottak a pilláim, már kezdett zavarni. Gyakran sminkelek és használok szempillaspirált, ezért úgy gondolotam, hogy igazán megérdemel ez a terület egy kis ápolást. A célomat elértem, szóval elégedett vagyok vele, de jó lenne egy kicsit különlegesebb darab (pl. az Etude House Dr. Lash ampoule már sokkal többet ígér). Árban viszont VERHETETLEN!

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik erősíteni szeretnék a szempillákat és egy nagyon olcsó szérumot keresnek erre a célra. Elgyengült (pl. a sminkeléstől), hulló szempillákra hasznos. Dúsabb, hosszabb pillákat nem ígér, arra ott van a másik termék, amit belinkeltem.

LINK:
ETUDE HOUSE My Lash Serum EBAY | | JOLSE

Ingredients:
정제수, 부틸렌글라이콜, 에탄올, 글리세린, 페녹시에탄올, 폴리아크릴릭애씨드, 트로메타민, 피이지-32, 피이지-6, 디소듐이디티에이, 당약추출물, 소듐하이알루로네이트, 바이오틴, 말토덱스트린, 인삼추출물, 에칠헥실글리세린, 창포추출물, 알로에베라잎추출물, 황색4호

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)