Oh My Brush
január 13, 2020

MINTA: SU:M37 Water-full Radiant Aura Ampoule Serum

Akármit próbálok a SU:M37 márkától, mindig leesik az állam, a SU:M37 Water-full Radiant Aura Ampoule Serum esetében sem volt ez másképp.

A SU:M37 Water-full Radiant Aura Ampoule Serum egy “whitening” szérum, ami halványítja a foltokat, véd a környezeti ártalmak ellen és hidratálja, egészségesen ragyogóvá teszi a bőrt. A márka a prémium minőségű, fermentált anyagokról híres, ez a termék is tele van izgalmas összetevőkkel! Párat kiemelnék: B3, E és B5 vitamin, sheavaj, béta-glükan, ázsiai gázló és RENGETEG fermentált gyógynövény! Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illatát a növényi kivonatok, olajok adják.

Sűrű, de könnyű krém, nem zsíros, jól kenhető, tökéletes az állaga, úgy érzem, hogy könnyebben felszívódik és gyorsabban hat, mint egy átlagos termék. Az illata friss, kicsit fás/citrusos talán, hamar elillan. A RADIANT szó pontosan leírja a hatását: a bőrkép szebb, egészséges fényt kap az arc, de mindez nagyon természetes, közben mélyen hidratál, táplálja a bőrt. Nagyon ritka az olyan termék, amit a száraz és zsíros részek is ugyanúgy szeretnek, pontosan annyira hidratál, amennyire kell, az én kombinált bőrömre egy álom, s már magában is elégnek érzem. Igazi luxustermék, ami az állagát és a hatását illeti (meg persze az árát is sajnos). Életkort és bőrtípust nem mondanék, a SU:M37 termékek általában univerzálisak, remek az állaguk, nem lehet velük mellényúlni. Azoknak, akik egy nem túl nehéz, nem zsíros, de hatásos szérumot keresnek különleges, fermentált anyagokkal.

LINK:
SU:M37 Water-full Radiant Aura Ampoule Serum EBAY | | Yesstyle
Minta itt.
Az enyém ebben a Lucky Box-ban volt (30 db minta 9,99-ért)

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)