Oh My Brush
január 6, 2020

MINTA: PURITO Pure Hyaluronic Acid 90 Serum

Szinte mindent kipróbáltam már a PURITO márkától, de valamiért a PURITO Pure Hyaluronic Acid 90 Serum teljesen elkerülte a figyelmemet. Szerencsére kaptam pár mintát, s hamar rájöttem: egy igazán jó szérumról van szó, ami szuper összetevőlistával rendelkezik, s minden bőrtípusra jó!

A PURITO Pure Hyaluronic Acid 90 Serum hialuronsavat tartalmaz, ami az egyik legjobb és legnépszerűbb hidratáló, de van még benne egy kis B3, E és C vitamin, aloe vera stb. is. Könnyen felszívódó, nem ragacsos formulát szeretett volna készíteni a Purito, a terméket vízhiányos, zsíros bőrre különösen ajánlja a márka. Alkohol-, parabén-, parfümmentes, nincs benne illóolaj.

Színtelen, sűrű folyadék, illata nincs. Az állaga szuper, a bőrön kicsit selymes, hamar felszívódik, igazán kellemes. Gyengéd, egyáltalán nem irritál, a bőrt feszesebbnek érzem, minimális hidratálást ad, magában nem elég télen, de jó alapot biztosít a többi terméknek. Meglepett, nem gondoltam, hogy ennyire fog tetszeni, örömmel használom. Különlegesnek nem mondanám, viszont nagyon jó, főleg ennyi pénzért és van benne B3, E és C vitamin is! Ha hialuronsavról van szó, akkor elég nagy a felhozatal, személy szerint általában előnyben részesítem a több féle hialuronsavat tartalmazó termékeket (pl. a japán Hada Labo vagy a koreai Isntree esetében), de a PURITO verziója mégis nagyon szimpatikus, nem is értem, miért nem figyeltem fel rá eddig! Egy egyszerű, de nagyszerű termék, hasonlót ennyiért szerintem nem egyszerű találni, az állaga és a hatása viszont kiváló! Nagyon megéri az árát, remek alapja a rutinnak, ráadásul minden bőrtípusra jó az összetevők alapján!

LINK:
PURITO Pure Hyaluronic Acid 90 Serum a gyártótól vagy itt kicsit olcsóbb most
vagy minta itt vagy ennél az eladónál
JOLSE oldalán is megtaláljátok

Ingredients:
Sodium Hyaluronate liquid (90%), Glycerin, Water, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tuber Magnatum Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Lactobacillus/Kelp Ferment Filtrate, Chlorella Ferment

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)