Oh My Brush
január 10, 2020

Isntree Hyaluronic Acid Water Essence

Az Isntree hialuronsavas tonikja az egyik legjobb termék, amit valaha próbáltam, ezért kíváncsi voltam, hogy mit tud a sokkal érdekesebbnek tűnő Isntree Hyaluronic Acid Water Essence.

Mi ez?
Az Isntree Hyaluronic Acid Water Essence többek között 8 (!) féle hialuronsavat tartalmaz, amelyek kicsi, közepes és nagy molekulaméretüknek hála mélyen a bőrbe hatolnak és tartósan hidratálnak. A hialuronsav a saját méretének ezerszeresét képes vízben megkötni, de nagyon fontos a megfelelő molekulaméret is: minél kisebbek, annál mélyebben hidratálnak.

Összetevők?
A 8 féle hialuronsav mellett van benne B3, B5 vitamin, fügekaktuszolaj, ami a bőrben tartja a nedvességet, béta-glükan, antioxidáns hatású Pteris Multifida páfrány, zab és articsóka kivonat stb. Alkohol- parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Sűrű folyadék, illata nincs, könnyű felvinni. A márka hialuronsavas tonikjához képest ez már sokkal “testesebb”, hidratálóbb, kell neki 1-2 perc a kombinált bőrömön a felszívódáshoz. Nagyon gyengéd, picit feszesíti a bőrt, alig észrevehető, egészséges fényt ad, mélyen hidratál, s már magában is elég szerintem pl. zsírosabb bőrre. A hatását egyből lehet érezni, száraz és főleg vízhiányos bőrűek nagyon fogják szeretni. Puhítja, simítja a bőrt, a ráncok és a pórusok állapotán is javít, de a lényeg inkább a bőr mélyén történik, ha hialuronsavról van szó.

Abban mindenképp különlegesebb, mint más termékek, hogy nem bízza a véletlenre a dolgot: 8 féle hialuronsavat más termékben nem láttam, még a japánoknál sem, pedig nekik is nagy kedvencük ez az összetevő! Úgy érzem és látom, hogy a fügekaktusz olaja is jól végzi a dolgát, védőréteget képez a bőrön, így tartósabb a hialuronsav hatása, nem szárad ki a bőr. Tonik, vizesebb esszenciák, ampullák után viszem fel, szérumként tekintek rá, nappal és este is szívesen előveszem. Talán egy kicsit többet használok belőle, mint kellene, nem tudom, hogy meddig fog tartani az 50 ml-es üveg, de egy nagyon jó termékről van szó, az biztos!

Kinek ajánlom?
Bárkinek, hiszen minden bőrtípus szeretni fogja ezt az összetevőt, de főleg a száraz és vízhiányos bőr fogja értékelni a rétegezős rutin részeként! Azoknak, akik egy mélyen hidratáló esszenciát/szérumot keresnek hialuronsavval, ami a különböző molekulaméretek miatt valószínűleg hatásosabb, mint az átlag, s irritáló anyagoktól mentes.

LINK:
Isntree Hyaluronic Acid Water Essence EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)