Oh My Brush
január 31, 2020

I'M FROM Rice Toner

A megjelenése óta érdekelt az I’M FROM Rice Toner, hiszen Koreában a rizskivonat az egyik legfontosabb és legrégebbi összetevő az arcápolásban. Ez kifejezetten jónak és érdekesnek tűnt, az összetevőilsta meggyőző, ennyire hidratáló tonikom pedig még nem is volt!

Mi ez?
Az I’M FROM Rice Toner 77,78% rizskivonatot tartalmaz, hidratál, egységesíti a bőrtónust és rugalmasabbá teszi a bőrt. A rizs származási helye Yeoju, ami (többek között) mindig is a rizstermelésről volt híres. Védőréteget képez, ami megakadályozza a bőr kiszáradását, s feltölti a száraz, fáradt bőrt.

Összetevők?
Rizskivonat (77,78%), hidratálók és bőrpuhítók mellett van még benne B3 vitamin (folthalványító), adenosine (bőrnyugtató, regeneráló), kövér porcsin, japán gyertyánszil és csüngő amaránt kivonat. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne!

Hatása?
Használat előtt felrázandó a márka szerint, mert két rétegből áll (víz és emulzió) a tonik, ez látszik is egy kicsit az üvegben, ha állni hagyjuk. Fehér színű, tejre emlékeztető folyadék, illata nincs. Remekül hidratál, puhítja, egészséges fényt ad a bőrnek, ilyen jó, hidratáló tonikot még nem láttam! Más márkák esszenciaként árulnák szerintem, sokkal többet ad, mint egy átlagos tonik. A tenyerembe öntöm és úgy viszem fel, de persze vattakorongon is jól működik, s kifejezetten jó, ha DIY arcmaszkot szeretnénk készíteni (nagyobb, koreai/japán vattalapot átitatunk és pár percig az arcon hagyjuk). A hidegebb hónapokban nagyon jól jön, száraz és vízhiányos bőrre kiváló, de minden bőrtípus szeretni fogja. A rizs (főleg a rizskorpa, az is van benne) kivonat egy szuper összetevő: tele van antioxidánsokkal, ásványi anyagokkal, hidratálja és puhítja a bőrt stb. A hatás tehát nem marad el, sokkal jobb, mint gondoltam, nagyon megéri az árát! Az üveg (nem műanyag!) egyébként szép, igényes, 150 ml-es, de pár csepp is elég belőle, ha kézzel visszük fel, sokáig fog tartani.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra, főleg vízhiányos és száraz bőrre. Azoknak, akik egy jól hidratáló tonikot keresnek, ami felér egy jobb esszenciával!

LINK:
I’M FROM Rice Toner EBAY | | iHERB | | Wishtrend | | Yesstyle

Ingredients:
Rice Extract, Methylpropanediol, Triethylhexanoin, Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin), Niacinamide, Pentylene Glycol, Common Purslane Extract, Rice Bran Extract, Japanese Elm Bark Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Hydrogenated Lecithin, Distilled Water, Polyglyceryl-10-myristate, Butylene Glycol, Adenosine, Cellulose Gum, Ethylhexylglycerin, 1,2-hexanediol

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)