Oh My Brush
január 20, 2020

BADSKIN Ddea Bbea Bar Body Cleansing Soap: Koreai Testradírozó Szappan

Koreában a testradírozást nagyon komolyan veszik, rendszeresen és nagyon alaposan eltávolítják az elhalt hámsejteket a bőrről. Gyakran járnak fürdőkbe, de manapság már otthoni eszközökkel is elérhetünk hasonló eredményeket, nem kell fél napokat a fürdőben tölteni. A BADSKIN Ddea Bbea Bar Body Cleansing Soap jobb, mint bármi más, amit eddig próbáltam, ezzel gyerekjáték a testradírozás!

Mi ez?
A BADSKIN Ddea Bbea Bar Body Cleansing Soap a bőrradírozó szappanok és a Koreában nagyon népszerű Italy towel találkozása. Eltávolítja az elhalt hámsejteket a testről, miközben ápolja is a bőrt.

Összetevők?
Egy egyszerű, tartósítószertől és színezékektől mentes szappan pár hasznos összetevővel: tej fehérje, aloe vera, rizs kivonat, méz, propolisz és néhány olaj is van benne: rizs, orvosi körömvirág, avokádó, japán kamélia. Alkohol- és parabénmentes, illatanyagot tartalmaz.

Hatása?
Fehér színű szappan visszafogott, friss, természetes illattal (inkább fás, mint citrusos szerintem). Jól habzik, s ezt a habot kell magunkon hagyni kb. 5 percig, majd pedig a bőrradírozó kendővel át lehet dörzsölni a bőrt. Az első alkalommal leesett az állam, rengeteg elhalt hámsejttől megszabadultam, pedig eddig is használtam bőrradírt vagy AHA hámlasztót testre (bár nem rendszeresen). Utána láttam, hogy még a törülköző is végzi a dolgát, tehát nem voltam elég alapos a kendővel, legközelebb már erősebben radíroztam. A bőr utána pihe-puha, nagyon tisztának érzem, de a szappan nem hidratál, ezért a testápolás elmaradhtatlan utána. Eredetileg heti kétszer használtam, mert zsíros a bőröm, jobban megtapadnak az elhalt hámsejtek, de szerintem havi egyszer is elég más bőrtípusokra. Nagyon elégedett vagyok vele, az a szappan és a koreai “Italy towel” remek páros. Ahogy fent is említettem, ez nem újdonság, Koreában a legtermészetesebb dolog, hogy a fürdőkben így tisztítják meg a testüket, de szerencsére otthon is elérhetünk hasonló eredményt.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akiknek gondot okoz az elhalt hámsejtek eltávolítása, akiknek a bőrradír/AHA hámlasztó nem elég hatásos. Főleg zsírosabb bőrűek foják értékelni szerintem, de mindenkinek hasznos.

LINK:
BADSKIN Ddea Bbea Bar Body Cleansing Soap EBAY | | JOLSE

Ingredients:
소지, 알로에 베라 잎 추출물, 우유 단백질 추출물, 쌀겨 추출물, 꿀 추출물, 레몬 추출물, 프로 폴리스 추출물, 쌀겨 오일, 포트 마리 골드 꽃 오일 아보카도 오일, 하이드로 제네이 티드 스위트 아몬드 오일, 동백 나무 씨 오일, 향료

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)