Oh My Brush
december 13, 2019

SIORIS My Soft Grain Scrub

A SIORIS egy natúr, vegán márka, ami a nevét két szónak köszönheti: SIMPLE és ORIGINAL. Néha jól esik a bőrömet (tág pórusaimat) átmasszírozni egy bőrradírral, de nehéz olyat találni, ami gyengéd, de szerencsére akadnak kivételek: a SIORIS My Soft Grain Scrub minden, csak nem irritáló!

Mi ez?
A SIORIS My Soft Grain Scrub egy kíméletes, natúr anyagokból készült bőrradír, ami főleg zablisztből áll, ami Jeollabuk (magyarul Észak-Csolla) tartományból származik, ahol különösen jó minőségű gabonát termesztenek. (Már jártam itt egyébként, mert a tartomány székhelye a gyönyörű Jeonju (Csondzsu), amit mindenképp látni kell.)

Összetevők?
A fő összetevő organikus zabliszt (86%), amihez jön még 10% barna rizs (por), 2% kaméleonvirág, bajkáli csucsóka, kókusz és erdeifenyő. Alkohol-, parabén-, parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Halvány barnás/sárgás por, illata csak akkor van, ha vízhez keverem: a legfinomabb zabkása jut róla ilyenkor eszembe, legszívesebben megkóstolnám.. 😀 A leírás szerint a márka arclemosó tejbe kell keverni, kb. egy percig érdemes masszírozni a bőrt, majd pedig le kell öblíteni. Természetesen bármilyen más arclemosót is használhatunk, én általában csak vízzel keverem, nekem így is működik. Nagyon gyengéd a bőrhöz, minimális radírozást várhatunk tőle, a bőr pedig nagyon puha, sima és hidratált lesz. Heti 1-2 alkalommal érdemes elővenni, egész arcra is szeretem, bár általában a tág pórusú területekre koncentrálom: orr, áll, homlok. Abszolút nem kötelező darab, főleg azoknak, akik hozzám hasonlóan évek óta kémiai hámlasztót (AHA) használnak, de… NÉHA olyan jó érzés átmasszírozni az arcot egy enyhe bőrradírral, a pórusokat is tisztábban tudom így tartani. Gyönyörűek az összetevői, a termék minősége kiváló, viszont elég nehéz beszerezni sajnos.

Kinek ajánlom?
Bármilyen bőrtípusra , az összetevők miatt érzékeny bőrűek is használhatják. Azoknak, akik egy nagyon kíméletes bőrradírt keresnek.

LINK:
SIORIS My Soft Grain Scrub EBAY | | JOLSE | | Yesstyle

Ingredients:
*Avena Sativa (Oat) Kernel Flour (86%), Oryza Sativa (Rice) Powder, Oryza Sativa (Rice) Hull Powder, Houttuynia Cordata Powder, Scutellaria Baicalensis Root Powder, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Pinus Sylvestris Leaf Extract, Propanediol, Pentylene Glycol (* indicates organic farming)

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)