Oh My Brush
december 10, 2019

MISSHA Time Revolution Artemisia Ampoule

Annyira tetszett a MISSHA Time Revolution Artemisia Treatment Essence, hogy gyorsan meg rendeltem az ampullát is hozzá. Az artemisia annua vagyis az egynyári (vagy édes) üröm a kínai és a koreai orvoslásban gyakran használt gyógynövény, jelenleg az egyik legnépszerűbb összetevő Koreában.

Mi ez?
A MISSHA Time Revolution Artemisia Ampoule egynyári üröm kivonatot tartalmaz, ami duplán fermentált (meleg és hideg fermentáció). A legjobb minőség érdekében a növényt Korea egyik szigetéről (Kanghvado) szerzik be, ami többek között a ginszengtermesztésről is híres. Mire jó? Nyugtatja az érzékeny, problémás bőrt, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antioxidáns hatása van.

Összetevők?
Amíg az esszencia egyetlen összetevőből állt, az ampulla már kicsit összetettebb. 70% egynyári üröm kivonatot tartalmaz, amihez olyan összetevőket tettek még, amelyek hidratálnak és a nedvességet a bőrben tartják, illetve ír moszat és cukornád kivonat is van benne. Alkohol-, parabén-, parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Sűrű, barnás színű folyadék, ami egyből felszívódik, s már lehet is érezni a hidratáló hatását. Az illata ugyanolyan, mint az esszencia esetében: visszafogott, gyógynövényes. Az esszencia gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatásával nagyon elégedett voltam, ezért megrendeltem hozzá az ampullát is. Ez már sokkal hidratálóbb, a kombinált bőröm nagyon szereti, még a zsíros T-vonalam is, mert az állaga kellemes, vizes, nem olajos. Bármi mással használható, rétegezéshez szuper, reggel és este is előveszem, az esszencia után szoktam felvinni, a kettő együtt tökéletes! Napi kétszer használva elég szép eredményt tudok velük elérni: a bőr sokkal nyugodtabb, kevesebb a pattanás és messze nem olyan gyulladtak, mint máskor, s persze gyorsabban is gyógyulnak! Egyébként nem látok különbséget az esszencia és az ampulla között, a hatásuk ugyanolyan, de az ampulla sokkal hidratálóbb, de együtt a legeredményesebbek a számomra. Viszont nem mindenkinek olyan problémás a bőre, mint az enyém, tehát egy elég szerintem. Egyszerűen beépíthető a rutinba, rendszeres használat mellett látványos a hatása. Valóban egy remek gyógynövény, nem véletlenül olyan népszerű Ázsiában!

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő terméket keresnek. Bármilyen bőrtípusra jó, de főleg az érzékeny, problémás, pattanásos bőrűek fogják értékelni a hatását. Az ampulla hidratálóbb, mint az esszencia, így remek vízhiányos, száraz bőrre is!

LINK:
MISSHA Time Revolution Artemisia Ampoule EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
Artemisia Annua Extract, Glycerin, Butylene Glycol, Water, 1,2-Hexanediol, Betaine, Trehalose, Chondrus Crispus Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Carbomer, Polyacrylate Crosspolymer-6, Tromethamine, Polyquaternium-51, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)