Oh My Brush
december 20, 2019

Isntree Real Mugwort Clay Mask

Végre egy különlegesebb és nem szárító agyagmaszk! Az Isntree Real Mugwort Clay Mask egynyári ürömmel nyugtatja a bőrt, ami jelenleg az egyik legnépszerűbb összetevő Koreában. Az Isntree is egy teljes termékcsaládot épített az összetevő köré, akárcsak más márkák, de ilyen agyagmaszkot eddig még csak az Isntree-nél láttam!

Mi ez?
Az Isntree Real Mugwort Clay Mask az átlagos agyagmaszkokhoz képest sokkal hidratálóbb, továbbá 25% agyag mellett egynyári üröm kivonat is van benne, ami gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatással rendelkezik.

Összetevők?
Nem aprózták el, 6 különböző agyagot találunk a pakolásban (kaolin, illite, montmorillonite, calcite, bentonite, Canadian colloidal clay), összesen 25%-ban. Sok hidratáló van benne az agyag szárító hatása miatt, s tele van szuper hatóanyagokkal: B5 vitamin, egynyári üröm kivonat (50.000 ppm) és levél, néhány növényi kivonat, köztük fermentált szójabab stb. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Krémes, hidratáló pakolás finom, természetes illattal. A felvitel egyszerű, nagyon kellemes, hűsítő a bőrön, pár perc múlva pedig elkezd megszáradni. Arcmosás után kell felvinni, 10-15 perc múlva lemosható, ekkorra már teljesen száraz. Az agyagmaszkok nagyon jók kombinált, zsíros, tág pórusú bőrre, de a többségük unalmas és nagyon szárító. Az Isntree verziója szerencsére kivétel, sokkal szívesebben használom! Lemosás után a bőr nem húzódik, nem szárít annyira, mint egy átlagos agyagmaszk, a pórusokat tisztítja és összehúzza, friss érzetet ad egész napra, ha reggel használom, bár általában inkább este kenem fel. Nagyon gyengéd a bőrhöz, a gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatását különösen szeretem, amit főleg az egynyári ürömnek köszönhetünk. Mindent megtesz, amit 10-15 perc alatt megtehet, érdemes hetente többször elővenni a látványosabb hatás érdekében. Nem muszáj egész arcra használni, de a tág pórusú, zsíros részekre mindenképp hasznos. A nagyon mély, eltömődött pórusokkal magában nem tud mit kezdeni, de a többit nagyon szépen kezeli. BHA + agyag pakolást is lehet vele készíteni problémás területekre (BHA-t hagyni kell 20 percig hatni, majd jöhet az agyagpakolás).

Kinek ajánlom?
Kombinált, zsíros bőrűeknek nagyon jó! Azoknak, akik pórustisztító, bőrnyugtató terméket keresnek, ami visszafogja a faggyútermelést, de nem szárít, mint az átlagos agyagmaszkok. 

LINK:
Isntree Real Mugwort Clay Mask EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
Water, Kaolin, Glycerin, Dipropylene Glycol, Bentonite, Artemisia Princeps Extract, Stearic Acid, Panthenol, 1,2-Hexanediol, Illite,Artemisia Princeps Leaf Powder, Camellia Sinensis Leaf Water, Castanea Crenata Shell Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Portulaca Oleracea Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Montmorillonite, Calcite, Phaseolus Angularis Seed Powder, Canadian Colloidal Clay, Hydrogenated Lecithin, Beta-Glucan, Methylpropanediol, Algin, Magnesium Aluminum Silicate, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Allantoin, Tromethamine, Polyquaternium-51, Ethylhexylglycerin

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)