Oh My Brush
december 6, 2019

HAIR PLUS Velvet Protein Treatment

Érdekesnek tűnt a márka, ezért egyből megrendeltem, amikor megjelent a Jolse oldalán. Mire megérkezett már elfogyott és azóta sem került vissza a kínálatba, de itt-ott azért még beszerezhető. A HAIR PLUS Velvet Protein Treatment nevű koreai hajpakolásról lesz ma szó!

Mi ez?
A HAIR PLUS Velvet Protein Treatment igénybevett hajra, töredezett hajvégekre készült: proteinnel táplálja, fényessé és puhává teszi a hajat. 210 ml-es a tubus, de úgy láttam, hogy szalonok számára árulnak sokkal nagyobb kiszerelést is.

Összetevők?
20 féle protein pl.: selyem, tej, szója, rizs, keratin, kollagén, búza (10,000 ppm), aminosav és selyempor van benne. Kevés hidratálót és olajat (argán) tartalmaz. Alkohol- és parabénmentes, ha jól látom, parfüm adja az illatát.

Hatása?
Nem az én hajtípusomra készült, de ez engem nem szokott zavarni. A lenti képen látható, hogy a termékcsaládok színe hajtípusonként, hajpróbléma szerint különböztethető meg, ami nagyon hasznos, kár, hogy nem láttam hamarabb! 😀 Az összetevők alapján egy könnyű, nem olajos hajpakolásra számítottam, ami nagyon puhává és selymessé teszi a hajat. Hajmosás után használom balzsam helyett, 10-15 perc múlva lemosható. Nem nehezíti el a hajat, könnyű kimosni, ápolja a hajvégeket és a haj tényleg simább, puhább, de fényesebbnek nem mondanám, nem olyan meggyőző, mint pl. a LADOR hajápolási termékeim. Festett, kezelt hajjal biztosan többet tudna kezdeni, viszont az tetszik, hogy nem zsírosodik tőle a fejbőr! Száraz hajra szerintem magában éppen ezért nem is lenne elég, kell mellé balzsam valószínűleg (a HAIR PLUS pakolást fent hagynám 10 percre, majd rákenném a balzsamot és 5 perc múlva lemosnám).

Kinek ajánlom?
Igénybevett, töredezett hajra balzsam mellé jó hajpakolás lehet, zsíros hajúaknak magában is elég. Azoknak, akik egy proteinnel, aminosavakkal teli hajpakolást keresnek.

LINK:
HAIR PLUS Velvet Protein Treatment EBAY | | JOLSE

Ingredients:
정제수, 사이클로펜타실록세인, 세틸알코올, 다이메티콘, 스테아트라이모늄클로라이드, 스테아릴알코올, 피마자씨오일, 하이드롤라이즈드밀단백질(10,000ppm), 세트리모늄클로라이드, 실크가루,누에고치추출물, 하이드롤라이즈드실크, 우유단백질추출물, 하이드롤라이즈드쌀단백질, 하이드롤라이즈드콩단백질, 하이드롤라이즈드엘라스틴, 하이드롤라이즈드케라틴, 하이드롤라이즈드콜라겐, 케라틴아미노산, 라이신, 히스티딘, 알지닌, 아스파틱애씨드, 트레오닌, 세린, 글루타믹애씨드,프롤린, 글라이신, 알라닌, 발린, 메티오닌, 이소류신, 류신, 타이로신, 페닐알라닌, 시스테인, 트립토판, 아스파라진, 글루타민, 트레할로오스, 베타인, 다이포타슘글리시리제이트, 판테놀, 알로에베라잎추출물, 아르간커넬오일, 미리스틸알코올, 아라키딜알코올, 프로필렌글라이콜, 부틸렌글라이콜, 에틸헥실글리세린, 다이소듐이디티에이, 클로헥시딘다이글루코네이트, 1,2-헥산다이올, 향료

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)