Oh My Brush
december 11, 2019

CLIO Healing Bird Perfume Gel Cherry Blossom And Peach

A CLIO alá tartozó Healing Bird egy haj- és testápolással foglalkozó márka. A botanikuskert ihlette termékekre a nagyon finom, különleges illat jellemző. A Healing Bird Perfume Gel egy gél állagú parfüm, ami 3 illatban kapható, én a Cherry Blossom And Peach verziót választottam.

Mi ez?
A Healing Bird Perfume Gel Cherry Blossom And Peach az első számú gél állagú parfüm Koreában a márka szerint. Koncentrált olajokat tartalmaz, nagyon tartós, kifejezetten nem ragacsos formulára törekedtek, s apró csillámokat is tartalmaz.

Hatása?
A tégelyben a gél apró csillámokkal van teli, sűrű, alig kell belőle. A bőrön színe nincs, de az apró csillámok fel-feltűnnek, ha úgy esik rájuk a fény. Az illata nagyon finom és különleges: a cseresznyevirág és a barack rajongója vagyok, de a Healing Bird verziója sokkal jobb, mint vártam, pedig nagyon voltak az elvárásaim! Édes, gyümölcsös és virágos egyszerre, a tokiói cseresznyevirágok és a barack tökéletes kombinációt alkot, bár őszinte leszek: a barackot nem igazán érzem benne. Nyakra, csuklóra szoktam felvinni, elég sokáig érzem magamon, feldobja a kedvemet, egyáltalán nem ragacsos. A csillámok nem túl feltűnőek, de mégis inkább alkalmakra tudom elképzelni: családi, baráti összejövetelek, bulik, karácsony, szilveszter, nyaralás (napfényben a legszebb) stb. Ezen kívül kapható még 2 másik illat: Pear & Saffron és Lilac & Hyacinth. Még egy pozitívum: külföldről nem egyszerű parfümöt rendelni, nem engedi ki az országból a posta (koreai és brit csomaggal is jártam már így a szabályok miatt), de a gél állagúba nem tudnak belekötni! 🙂

Kinek ajánlom?
A Cherry Blossom And Peach verziót azoknak, akik szeretik a picit virágos, de inkább gyümölcsös illatokat, s különlegesebb, gél állagú parfümöt keresnek alkalmakra. 

LINK:
CLIO Healing Bird Perfume Gel Cherry Blossom And Peach KollectionK
néha eBay-n is kapható

Ingredients:

Cherry Blossom & Peach   –   Pear & Saffron   –   Lilac & Hyacinth

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)