Oh My Brush
november 13, 2019

MINTA: HERA Aquabolic Hydro Pearl Serum + Hydro Whip Cream

A HERA Aquabolic termékcsalád a mélyhidratálásra és a bőr védőrétegének erősítésére koncentrál. A szérumot és az egyik arckrémet tudtam kipróbálni néhány mintának hála: sokkal jobbak, mint gondoltam, a hatás mellett a textúrájuk is szuper!

A HERA Aquabolic Hydro Pearl Serum lipidek segítségével teszi egészségesebbé, erősebbé a bőr természetes védőrétegét, s megakadályozza a bőr kiszáradását. A Hydro-Crystallization technológiát a márka hozta létre: nagyon apró méretű molekulákat alkottak, amelyek a bőrben található lipidekre hasonlítanak, hidratálják a bőrt, ami újra egészségesen ragyogó lesz. Kellemes, hűsítő textúrát szerettek volna alkotni, ami könnyen felszívódik, rétegezéshez is jó.

Az összetevőlista tele van izgalmas, jól ismert és még eléggé új, de nagyon ígéretes összetevőkkel: ásványi anyagok, aminosavak, hidratálók, gyulladáscsökkentők (pl. betaine, copper gluconate, calcium gluconate, magnesium aspartate) stb. Növényi kivonatokat is találunk benne (őszibarack, okra, alga, szentjánoskenyérfa, indiai lótusz), továbbá alkohol-, parabénmentes, illóolaj nincs benne, illatát parfüm adja.

Vizes, színtelen folyadék, hamar felszívódik. Mélyen hidratál, nem olajos, nem ragacsos, még csak nem is fényes, mégis táplálja és hidratálja a bőrt, szuper az állaga! Az illata különleges, finom, kibontáskor erősnek tűnhet, de felvitelkor már alig érezni. Egy nagyon jó szérum nappalra, amitől picit feszesebb, egészségesen ragyogó lesz a bőr. Magában vagy rétegezéshez, főleg vízhiányos, kombinált bőrre.

A HERA Aquabolic Hydro Whip Cream egy mélyhidratáló krém a legfontosabb összetevőkkel és magas betaine tartalommal. Nemcsak tartósan hidratál, de puhítja is a bőrt és egészséges fényt ad, a tejszínhabra hasonlító textúrának hála pedig szinte “beleolvad” a bőrbe.

Tele van hidratálókkal (többek között squalane, urea, betaine, sheavaj), illetve az összetevők egy részét már ismerhetjük a szérumnak hála (őszibarack, okra, alga, szentjánoskenyérfa, indiai lótusz kivonat, copper gluconate, calcium gluconate, magnesium aspartate). Alkohol- és parabénmentes, illóolaj nincs benne, illatát parfüm adja.

Fehér színű, sűrű, de könnyű krém, amit egyből felszív a bőr, szuper a szérum felé! Az illata a széruméhoz hasonnló, de erősebb, még felvitel után is érzem elég sokáig. Jól hidratál, nem zsíros, nem ragacsos, kombinált bőrre telitalálat, szárazra nem elég, minden más bőrtípusra jó. Főleg nappali krémként gondolok rá, de nagyon könnyű, éjszakai krém is lehet, ha nem igényel a bőrünk nehezebb, zsírosabb krémeket. Feltölti, hidratálja bőrt, ami így picit fiatalabbnak tűnik, de csodát persze nem tesz. Egy nagyon jó, “alap” krém normál, kombinált, vízhiányos bőrre.

Szerintem mind a kettő 24-35/40 között a legjobb bőrtípustól függően, s úgy látom, hogy a márka tesztcsoportja is 25-38 közötti nőkből állt.

LINK:
HERA Aquabolic Hydro Pearl Serum EBAY | | JOLSE | | Yesstyle
30 db minta itt (ettől az eladótól rendeltem) vagy 10 db minta itt
HERA Aquabolic Hydro Whip Cream EBAY | | JOLSE | | Yesstyle

Ingredients:
HERA Aquabolic Hydro Pearl Serum
정제수, 프로판디올, 글리세린, 1,2-헥산디올, 연꽃추출물, 두날리엘라살리나추출물, 콜레스테릴노나노에이트, 콜레스테릴클로라이드, 콜레스테릴이소스테아레이트, 칼슘글루코네이트, 카퍼글루코네이트, 징크글루코네이트, 하이드롤라이즈드오크라추출물, 복숭아나무잎추출물, 캐럽콩추출물, 마그네슘아스파테이트, 콜레스테롤, 베타인, 덱스트린, 디팔미토일하이드록시프롤린, 메톡시피이지-114/폴리엡실론카프롤락톤, 부틸렌글라이콜, 소듐벤조에이트, 아크릴레이트/C10-30알킬아크릴레이트크로스폴리머, 아크릴레이트/스테아릴메타크릴레이트코폴리머, 잔탄검, 카보머, 카프릴릴글라이콜, 트로메타민, 펜틸렌글라이콜, 포타슘소르베이트, 피이지-60하이드로제네이티드캐스터오일, 하이드로제네이티드포스파티딜콜린, 하이드록시에칠아크릴레이트/소듐아크릴로일디메칠타우레이트코폴리머, 디소듐이디티에이, 페녹시에탄올, 에칠헥실글리세린, 향료

HERA Aquabolic Hydro Whip Cream

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)