Oh My Brush
november 20, 2019

Lador Wonder Clinic Pouch Set (WONDER BALM - WONDER TEAR)

NAGYON szeretem a koreai LADOR márkát, szinte a teljes hajápolási rutinom LADOR termékekből áll. Nem tudtam eldönteni, hogy a Wonder Balm vagy a Wonder Tear legyen a következő, amit kipróbálok, végül megtaláltam a tökéletes megoldást: a LADOR Wonder Clinic Pouch Set mind a kettőből tartalmaz 5-5 mintát.

Mi ez?
A LADOR Wonder Clinic Pouch Set segítségével két terméket is megismerhetünk egyszerre: LADOR Wonder Balm és LADOR Wonder Tear mintákat találunk benne, 5-5 darabot mind a kettőből. Ezeket a márka szerint együtt érdemes használni, igénybevett hajra készültek. A Wonder Balm mélyen hidratálja és proteinnel/aminosavakkal táplálja a hajat. A Wonder Balm pedig fényessé teszi, védőréteget képez, megakadályozza a haj kiszáradását, ami így a különböző kezeléseknek (pl. festés), hőnek is jobban ellenáll.

Összetevők?
A Wonder Balm tele van hajpuhító, hidratáló anyagokkal (selyem, makadámdió-olaj, aloe vera, keramid), amikhez jön még a 20 féle aminosav. A Wonder Tear is hasonló, de kevesebb a hidratáló benne, viszont ebben is van selyem, aloe vera, keramid és sok-sok aminosav. Mind a kettő alkohol- és parabénmentes, illóolaj nincs bennük.

Hatása?
Kipróbáltam mind a kettőt magában is, de a márkának kell igazat adnom: a kettő együtt fogja adni a WOW hatást! A sorrend a következő: a sampon kiöblítése után jöhet a Wonder Balm, amit 5-10 perc múlva lemoshatunk. Ezután jön a Wonder Tear, aminek már 50 másodperc is elég (én tovább hagyom fent).

A Wonder Balm sűrű gél, kellemes, visszafogott illattal, nagyon jól hidratálja a hajam (nem festett, nem kezelt), magában is jó balzsam és hajpakolás helyett. A Wonder Tear nagyon hasonló, de folyékonyabb és nem olyan hidratáló, magában nem elég, de nem is ez a feladata. A kettő együtt viszont tökéletes kombináció: soha nem volt még ilyen puha, selymes és fényes a hajam! Semmi más nem kell már ezek után, a két termék kiváltja az egész rutinomat, nem kell más hajápoló egyáltalán. Ez nem meglepő, hiszen festett, igénybevett, ápolást igénylő hajra készültek, az én hajam viszont nem az. Napokon át érezhető a hatásuk, még 3 nap múlva is ugyanolyan sima, puha, selymes a haj, mint hajmosás után. Azt viszont sajnálom, hogy az illatuk nem marad meg száradás után, de ez legyen a legnagyobb probléma! 😀 Magában nekem csak a Balm elég, az kiváltja a balzsamot/hajpakolást, a Tear pedig fényessé teszi és védi a hajat, az a fő feladata. Azt is nagyon értékelem, hogy mind a kettőt egyszerű kimosni, nem nehezítik el a hajat egyáltalán! Egyedüli negatívum: az ár… 🙂

Kinek ajánlom?
Valószínűleg akkor éri meg, ha komolyabb ápolást igényel a hajunk, mert épp rosszabb állapotban van.  Illetve hajfestés, kezelések után közvetlenül is hasznos lehet, ha a megszokott hajápolási termékek helyett ezeket használjuk 1-2 alkalommal. Érdemes először a mintákat megrendelni, kipróbálásra és “vészhelyzetekre” is jó.

LINK:
Lador Wonder Clinic Pouch Set EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE
Lador Wonder Balm EBAY | | JOLSE
Lador Wonder Tear EBAY | | JOLSE

Ingredients:
WONDER BALM
Water, Hydrolyzed Silk, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Phytantriol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ceramide NP, Sodium Benzoate, Arginine, Leucine, Tryptophan, Lysine, Isoleucine, Threonine, Methionine, Histidine, Asparagine, Alanine, Proline, Glutamic Acid, Glutamine, Glycine, Valine, Phenylalanine, Aspartic Acid, Tyrosine, Serine, Cystine, Fragrance

WONDER TEAR
Water, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Amodimethicone, C12-14 Sec-Pareth-7, Hydrolyzed Silk, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ceramide Np, Arginine, Leucine, Tryptophan, Lysine, Isoleucine, Threonine, Methionine, Histidine, Asparagine, Alanine, Proline, Glutamic Acid, Glutamine, Glycine, Valine, Phenylalanine, Aspartic Acid, Tyrosine, Serine, Cystine, Fragrance

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)