Oh My Brush
október 31, 2019

MINTA: INNISFREE Cauliflower Mushroom Vital Cream

Egy nagyon különleges, anti-aging termékcsaládra figyeltem fel pár mintának hála. Az INNISFREE Cauliflower Mushroom Vital Cream 꽃송이버섯 바이탈 크림 neve megtévesztett, karfiol tartalmú termékre számítottam, csak később vettem észre a “mushroom” szót… 😀

Az INNISFREE Cauliflower Mushroom Vital Cream egy gazdag, hidratáló, anti-aging arckrém, ami Jeju szigetéről származó fodros káposztagomba kivonatot tartalmaz! Táplálja, mélyen hidratálja, puhítja és élettel telivé teszi a bőrt. Koreában ez a fajta fodros káposztagomba még értékesebbnek számít, mint a vad ginszeng, mert a termesztése nem egyszerű.

A krém állaga szuper: nem túl nehéz, nem túl könnyű, nem zsíros, hamar felszívódik és nagyon jól hidratál! Minimális, alig érezhető, gyógynövényes illata van, ami jó hír azoknak, akik nem szeretik az Innisfree erős, parfümös termékeit (pl. a Green Tea vonal ilyen). Az én kombinált, zsíros bőröm esetében a T-vonal picit fényes marad, a szárazabb részek felszívják. A koreai, gyógynövényeket tartalmazó kozmetikumok általában elég drágák, ez sem a legolcsóbb, viszont az összetevőlista nem túl hosszú, a jól bevált hatóanyagokra koncentráltak, s bíznak a fodros káposztagomba erejében. Az biztos, hogy számomra egy “minden az egyben” krém,  nagyon jó minimális rutinhoz, de rétegezéshez is remek. Kellemes, univerzális krém nappalra száraz bőrűeknek, estére kombinált, zsíros bőrre, bár igazából én reggel és este is szívesen használom.

Az összetevők közül kiemelném a következőket: fehér tajtékvirág olaj, sheavaj, fodros káposztagomba kivonat, B3 és E vitamin, béta-glükán stb. Alkohol- és parabénmentes, parfüm van benne. Ez egy anti-aging termékcsalád, tehát szerintem a 30 felettiekre gondolt a márka, amikor elkészítette a termékeket, én a 30-50 közötti korosztálynak ajánlanám.

LINK:
INNISFREE Cauliflower Mushroom Vital Cream EBAY | | JOLSE
Minta itt.
Esetleg az ajak-szem krém, ami beszerzése sokkal egyszerűbb.

Ingredients:
정제수, 부틸렌글라이콜, 부틸렌글라이콜다이카프릴레이트/다이카프레이트, 글리세린, 다이메티콘, 펜타에리스리틸테트라에틸헥사노에이트, 메도우폼씨오일, 폴리글리세릴-3메틸글루코오스다이스테아레이트, 나이아신아마이드, 글리세릴스테아레이트, 시어버터, 사이클로펜타실록세인, 세테아릴알코올, 사이클로헥사실록세인, 피이지-100스테아레이트, 베헤닐알코올, 페녹시에탄올, 향료, 하이드록시에틸아크릴레이트/소듐아크릴로일다이메틸타우레이트코폴리머, 에틸헥실글리세린, 잔탄검, 다이소듐이디티에이, 아데노신, 프로판다이올, 소듐폴리아크릴레이트, 솔비탄아이소스테아레이트, 폴리솔베이트60, 덱스트린, 카카오추출물, 베타-글루칸, 토코페롤, 꽃송이버섯추출물(0.05 ppm)

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)