Oh My Brush
október 4, 2019

MINTA: CNP Laboratory Invisible Peeling Booster

Néhány minta és egy teljes méretű termék után már elmondhatom, hogy a koreai CNP Laboratory nagyon éreti a dolgát! Eddig minden termék bevált, amit kipróbáltam, mindegyik sokkal jobb volt, mint vártam, ami ritka! Nagy rajongója vagyok a hámlasztóknak, ez a  CNP Laboratory Invisible Peeling Booster pedig egy álom!

A CNP Laboratory Invisible Peeling Booster egy lemosást nem igénylő, kíméletes hámlasztó, ami eltávolítja az elhalt hámsejteket, nyugtatja és hidratálja a bőrt, összehúzza a pórusokat, szabályozza a faggyútermelést és ragyogóbbá teszi a bőrt. Jó hír az érzékenyebb bőrűek számára, hogy nem AHA vagy BHA van benne, hanem a sokkal gyengédebb PHA! A gluconolactone (magyarul nagyon csúnya neve van: glukono-delta-lakton) egy nagyon népszerű összetevő már évek óta Koreában, ugyanazt tudja, mint az AHA, csak nem olyan irritáló és antioxidáns hatása is van. 

Színtelen folyadék, remek az állaga, hamar felszívódik és könnyű felvinni. Tipikus AHA hámlasztó illata van, pedig nincs is benne AHA, ezért meglepődtem. Elvileg 10% PHA-t tartalmaz, de erre külön rá kellett kérdezni a márkánál, viszont ez megmagyarázza, hogy miért érzem olyan hatásosnak. AHA-t nem vinnék fel nedves bőrre, mert nagyon csíp, ezt viszont nyugodtan használhatom arcmosás és tonizálás után, nem csíp, nem irritál kis mennyiségben, s még vastagon kenve is alig érzem. A bőr egyből fényesebb, ragyogóbb, egészségesebb, a pórusok kisebbnek tűnnek, gyakori használatra sokkal jobb, mint az AHA. Az összetevőlista nem túl hosszú: hidratálók, gyulladáscsökkentők, antioxidánsok vannak benne, öröm az INCI-re nézni! Alkohol-, parabén- és parfümmentes, az illatozó muskátli olaj sem ad neki illatot.

Tökéletes azoknak, akik szeretnek rendszeresen hámlasztani, s azoknak is, akik az AHA-tól kíméletesebb, nem irritáló hámlasztót szeretnének, a PHA-t nekik találták ki!

LINK:
CNP Laboratory Invisible Peeling Booster EBAY | | Yesstyle
vagy itt csomagban a Propolis pakolással

Ingredients:
Water, Gluconolactone, Propanediol, Diethoxyethyl Succinate, Arginine, Panthenol, Butylene Glycol, Glycerin, Polyglutamic Acid, Xanthan Gum, Allantoin, Polyglyceryl-10 Laurate, Beta-Glucan, Polyglyceryl-10 Myristate, Disodium EDTA, Cordyceps Sinensis Extract, Trametes Versicolor Extract, Pentylene Glycol, Fructose, Urea, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Maltose, Sodium Hyaluronate, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Sodium PCA, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Trehalose, Glucose

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)