Oh My Brush
október 22, 2019

MERBLISS Snow White Tiara Baby Powder Hand Cream

Egy rövid poszt következik, mert találtam egy nagyon jó kézkrémet, ami igazán hasznos lehet majd télen (is). A MERBLISS Snow White Tiara Baby Powder Hand Cream sokkal jobb, mint gondoltam, ezért ajánlom figyelmetekbe! 🙂

Mi ez?
A MERBLISS Snow White Tiara Baby Powder Hand Cream egy hidratáló kézkrém száraz bőrre sheavajjal. Több verzió is kapható, ettől van könnyebb krém és gél állagú kézkrém is, mindegyiknek más az illata.

Összetevők?
A sheavaj már magában is nagyon hasznos, de van még benne sok hidratáló, napraforgóolaj, gyöngy- és selyemkivonat és pár növényi kivonat is (pl. levendula, rozmaring, orvosi körömvirág stb.). Alkohol- és parabénmentes, parfümöt tartalmaz.

Hatása?
Már az első használat után tudtam, hogy jóban leszünk. Érezni benne a sheavajat, viszont nem túl nehéz, nem ragacsos, hamar felszívódik, mégis nagyon jól hidratál. Selymes érzetet hagy maga után és védi a bőrt. A krém sűrű, fehér színű, jól kenhető, de tartottam az illatától, mert bár Koreában és Japánban a “baby powder” nagy kedvence mindenkinek, a tisztaság “jelképe”, nekem a a hintőporról nem feltétlenül a kellemes illat jut eszembe. Kicsit a Niveára emlékeztet szerintem (ezer éve nem szagoltam, tévedhetek), de sokkal kellemesebb, finomabb, nem erős, kifejezetten nyugtató. Alvás előtt nem szívesen kenek fel kézkrémet, mert a legtöbb illat zavar, nem tudok elaludni, ez a krém viszont kifejezetten tetszik, “boldoggá” tesz. Ami rögtön a márka nevének a jelentését juttatja eszembe: “May Everyday Remain BLISS.” A Merbliss az apró örömök fontosságát hangsúlyozza. Számomra a sheavajat tartalmazó kézkrémek a leghatásosabbak, de nehéz olyat találni, ami hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után. A Merbliss verziója viszont tökéletes, nagyon jól eltalálták az állagát!

Kinek ajánlom?
Bárkinek, aki őszre, télre szeretne egy jól hidratáló kézkrémet sheavajjal, ami nem hagy zsíros, ragacsos érzetet maga után. Azoknak, akik szeretik a kellemes, visszafogott illatú kézkrémeket.

LINK:
MERBLISS Snow White Tiara Baby Powder Hand Cream JOLSE | | EBAY

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)