Oh My Brush
október 24, 2019

Kinvane PDRN Cica Balm

A “cica” (ázsiai gázlót tartalmazó) balzsamok népszerűsége továbbra is töretlen Koreában. A Kinvane PDRN Cica Balm egy koreai klinika/bőrgyógyászat saját márkája, ami egy különleges összetevőnek hála még hatásosabb. A termékvonal egyik alkotója kifejezetten a balzsamot ajánlotta nekem, ezért ezt választottam, de van még arckrém és két tonik is (hialuronsavas és AHA/BHA).

Mi ez?
A Kinvane PDRN Cica Balm nyugtatja, ápolja és gyógyítja, rugalmasabbá teszi a bőrt. Mélyen hidratál, a hatása sokáig tart, s erősíti a bőr természetes védőrétegét. A tubus 50 ml-es.

Összetevők?
Nincs cica balzsam ázsiai gázló nélkül, ami már magában is nyugtatja és gyógyítja a bőrt. Van benne sok hidratáló, többek között  több féle hialuronsav, béta-glükán, továbbá B3 és B5 vitamin, squalane stb., de ami a legérdekesebb az a névadó PDRN! A polydeoxyribonucleotide nemcsak gyulladáscsökkentő hatással bír, de képes a bőrszöveteket gyógyítani, azok eredeti, egészséges állapotát visszaállítani. A PDRN nagyon kis mennyiségben megtalálható az új bőrsejtekben, amelyek gondoskodnak arról, hogy a már nem egészséges, elöregedett sejtek helyére újak, fiatalabbak kerüljenek. Ezt a folyamatot gyorsíthatjuk fel egy PDRN tartalmú készítménnyel: beindul a kollagéntermelés, a bőr rugalmasabb és nyugodtabb. Az összetevőlista gyönyörű, tele van hasznos hatóanyagokkal, alkohol- és parabénmentes, parfüm nincs benne, illatát a bergamot illóolaj adja.

Hatása?
Jól kenhető, sűrű gél citrusos illattal. Nem kell belőle sok, a száraz részek egész hamar felszívják, a zsírosodásra hajlamos területeknek viszont ez lassabban megy, ott fényes marad a bőr. Magában is tökéletes kombinált bőrre, én este használom, de a rutin végén is megállja a helyét, éjszakai pakolásként is gondolhatunk rá. Jól hidratál, védi a bőrt a kiszáradástól, éppen ezért olyan jók a cica balzsamok ősszel és télen. Mind a négy termék ugyanannyit tartalmaz a PDRN nevű összetevőből (2500 ppm), csak az állaguk más, a balzsam a leghidratálóbb.
A hidegebb, szelesebb hónapokban mindig kiszárad a bőröm, a balzsamok ilyenkor gyorsan fogynak nálam, de legalább használnak. Ebből kevesebb is elég, annak pedig kifejezetten örülök, hogy nincsenek benne olajok, így sokkal jobb az állaga, hamarabb felszívódik. Az is pozitívum a számomra, hogy nem túl minimális az összetevőlista, a rutinom nagy részét kiválthatom vele. A gyógyító ereje szuper, de ilyen INCI mellett ez nem is csoda! Őszre és télre a balzsam tökéletes választás, tavaszra és nyárra viszont kinéztem a hialuronsavas tonikot a márkától, mert ugyanannyi PDRN van benne, de illatmentes és az a legolcsóbb.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik a hidegebb hónapokban jól használható, bőrvédő, hidratáló krémet keresnek, ami tele van gyulladáscsökkentő, bőrgyógyító, bőrmegújító összetevőkkel. Normál, száraz, kombinált bőrre kortól függetlenül.

LINK:
Kinvane PDRN Cica Balm EBAY | | JOLSE

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)