Oh My Brush
október 3, 2019

Csomag Koreából: Laneige, SKIN79, LADOR, The History of Whoo Whoo, VDL

Befutott megint pár csomagom Koreából, bár még néhány apróság úton van, mert a Jolse Mega Deal akcióknak nehéz ellenállni… 😀 Addig is mutatom, hogy milyen termékekről lesz majd szó a blogon részletesen a következő hónapokban! 🙂 Nagy rajongója lettem a koreai, hajápolási termékeknek, ezt most már le sem tagadhatnám… Illetve régóta szerettem volna már beszerezni egy SKIN79 bb krémet és a Laneige hihetetlenül népszerű újdonságát teljes méretben.

The History of Whoo Whoo Spa Essence Rinse EBAY | | JOLSE
A  The History of Whoo Whoo egy nagyon népszerű, koreai luxusmárka, ami főleg a ránctalanító termékekről híres. Mióta megláttam a SPA termékcsalád újdonságait, azóta nem hagyott nyugodni a sampon és a balzsam. Utóbbit rendeltem meg, mert samponom most van, a balzsamok viszont gyorsabban fogynak. Nagyon igényes, különleges a csomagolás, gyógynövényes illata van, de még nem próbáltam, mert először a lenti LADOR termékeket használtam hajmosáshoz.

LANEIGE Cream Skin  JOLSE
Amiért az egész Kbeauty világ rajong az utóbbi hónapokban. Érzékeny bőrre való “skin”, tehát hidratáló folyadék, ami lehet tonik vagy épp esszencia is. Egyszerű, de nagyszerű termék, valóban nem lehet vele mellényúli, meglepően kellemes, egyedi és hidratáló. Szinte átalakítja a bőr textúráját, nagyon jó érzés megfogni az arcot felvitel után.

SKIN79 Super+ Beblesh Balm Orange SPF50+ PA+++ EBAY | | JOLSE
Mintákat próbáltam még régebben, az alapján nagyon tetszett. Mióta elfogyott a Lioele bb krémem, szerettem volna valami ahhoz hasonlót, de világosabbat. A “régi” bb krém márkák a legjobbak nekem még mindig (Lioele, Skin79, Missha), ezek tüntetik el a legjobban a pórusaimat és nem nehezek. A SKIN79 Orange jobb, mint emlékeztem, nagyon örülök, hogy ezt rendeltem meg!

Lador Wonder Clinic Pouch Set EBAY | | JOLSE
Nem tudtam eldönteni, hogy melyik Lador terméket válasszam legközelebb: a Wonder Tear és a Wonder Balm is szimpatikus volt. Ekkor láttam meg ezt a minta csomagot 5-5 db van mind a kettőből a dobozban. Még csak egy-egy alkalommal próbáltam mind a kettőt, elég könnyű, nem olajos krémekről van szó, amiket elvileg együtt is lehet használni. Érdekes termékek, az biztos, a Lador márkát továbbra is imádom, lassan mindent kipróbálok tőlük! 😀

VDL PANTONE Expert Color Primer For Eyes EBAY | | JOLSE
Szemhéjalapozó, mert enélkül feleslegesen sminkelnék. Párszor használtam eddig, nagyon tartósnak tűnik. A VDL egyébként minden évben kiad egy kollekciót az év színével, amit a Pantone határoz meg. 2019-ben ez a Living Coral.

MERBLISS Snow White Tiara Baby Powder Hand Cream | | JOLSE
Ősszel és télen nagyon száraz a kezem általában, ezért rendeltem pár kézkrémet, eddig ez érkezett meg. Nem vártam sokat, mert még nem használtam semmit a márkától, de WOW! Sűrű, nagyon jól hidratáló krézkrém, isteni, de nem tolakodó illattal, hamar felszívódik, nem ragacsos, érzem benne a shea vajat, nagyon jó!

SKIN79 Fresh Garden Mask Sheet EBAY | | JOLSE
Bármilyen SKIN79 termék rendelése esetén ajándékba járt 5 db SKIN79 maszk is. Ennek is örülök, szépek az összetevők, a ginszenget tartalmazó maszkokat általában nagyon szereti a bőröm.

+ Farmstay maszkok és termékminták ajándékba, mint mindig.

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)