Oh My Brush
október 10, 2019

ATOPALM TOK TOK Facial Sun Pact SPF43 PA+++

Nagyon szívesen használják a koreaiak az ATOPALM márkát, ami a bőrhöz kíméletes termékeket készít, többek között babáknak, gyerekeknek és kismamáknak. Gyakran találkozhatunk velük a koreai, krémmániára hasonlító oldalakon a TOP 10-es listákon (a Real Barrier is az ATOPALM-hoz tartozik). Én nyárra szerettem volna egy cushion fényvédőt, amit még most is (ősszel) szívesen használok. Az ATOPALM TOK TOK Facial Sun Pact SPF43 PA+++ fényvédőről lesz ma szó!

Mi ez?
Az ATOPALM TOK TOK Facial Sun Pact SPF43 PA+++ egy fizikai fényvédő praktikus csomagolásban. Gyerekeknek készült, ezért ilyen színes a doboz, ami egyébként 15 g-os, s utántöltő is kapható hozzá.

Összetevők?
Két fizikai fényvédőt tartalmaz, van benne hidratáló, antioxidáns és bőrnyugtató anyag: napraforgóolaj, ázsiai gázló kivonat, B5  és E vitamin stb. Csupa “zöld” az összetevőlista és nem túl hosszú, ami gyerekeknél pozitívum. Alkohol-, parfüm- és parabénmentes, illatát a következő illóolajok adják: bergamot, kamilla, levendula és rozmaring.

Hatása?
A megszokott cushion csomagolás helyett a krémet úgy varázsolhatjuk elő, ha a lenti gombot megnyomjuk. Így könnyű az adagolás, a fényvédő pedig friss marad. A krém sűrű, de nagyon egyszerű felvinni szivaccsal és kézzel is: jól kenhető, kellemes a bőrön, hidratál és nem erős, finom az illata. Csak az újrakenéshez használom a szivacsot (2 van egy dobozban egyébként), reggelente inkább kézzel dolgozom, így tudom, hogy megfelelő mennyiséget vittem fel az egész arcra. Fizikai fényvédő, ezért hagy egy halvány, fehér réteget, ami eltűnik egy idő után. Az én kombinált-zsíros bőrömet jól hidratálja, marad egy kis fény utána, de nagyon kellemes érzés, hidegebb időben különösen! A képen látszik, hogy a kezem egyből felszívta, nem fényes, ott szárazabb a bőr. Nyáron nem sikerült kihasználni, mert az idei nyár Hollandiában elég ősziesre sikerült (kivéve az a 3 nap, amikor 40 fok volt, olyankor viszont nem vagyok hajlandó kimozdulni a házból 😀 ), de most különösen jól jön, ősszel és télen mindenki bőre jobban igényli a hidratálást, s úgy érzem, hogy véd a széllel, hideggel szemben is. Remélem, hogy a dobozát még fel tudom használni más fényvédőkhöz is jövő nyáron.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik szuper állagú, egész jól hidratáló, nem nehéz, fizikai fényvédőt keresnek kevés összetevővel, nagyon praktikus csomagolásban! Normál és száraz bőrre a legjobb választás szerintem, de az én kombinált bőröm is nagyon szereti a hidegebb hónapokban.

LINK:
ATOPALM TOK TOK Facial Sun Pact SPF43 PA+++ EBAY | | JOLSE

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)