Oh My Brush
október 2, 2019

A Legjobb Olajos Lemosó: DHC Deep Cleansing Oil

Már ezer éve a kívánságlistámon a japán DHC Deep Cleansing Oil olajos lemosó, amit már évek óta a legjobb ázsiai lemosónak tartanak. Koreában sikerült beszerezni egy kisebb flakonnal, kipróbálásra tökéletes, bár igazából nem lehet vele mellényúlni.

Mi ez?
A DHC Deep Cleansing Oil Japán első számú olajos lemosója, ami egyszerűen eltávolítja a sminket, fényvédőt, szennyeződést, miközben ápolja a bőrt, s nem hagy olajos réteget maga után, könnyen lemosható. Egész Ázsia kedvence már évek óta, több méretben is kapható

Összetevők?
Csupán 8 összetevőből áll, az olívaolaj kapja a főszerepet, amely tisztítja, táplálja és puhítja a bőrt. Ehhez jön még egy kis E vitamin, hidratálóanyag és rozmaring, amiből nem sok lehet benne, csak az olívaolaj illatát érzem. Alkohol- és parabénmentes.

Hatása?
Sűrűbb, sárgás olaj, ami pillanatok alatt feloldja a sminket, fényvédőt és szennyeződést. Egy-két pumpányit használok általában, ez elég egész arcra. Kipróbáltam, a szemsinket is leszedi, de én az olajos lemosókat csak arcra szoktam használni, szemre ott van a szemfestéklemosó. Féltem, hogy nehéz lesz lemosni, hiszen az olívaolaj magában nagyon sűrű, kezelhetetlen, de ilyesmiről szó sincs a DHL Deep Cleansing Oil esetében: langyos vízzel könnyen lemosható, nem hagy ragacsos, olajos érzetet maga után. Viszont a használata után hidratáltabb, puhább a bőr, nagyon kellemes tehát, az állaga is tökéletes. Natúrabbnak tűnik, mint a legtöbb olajos lemosó, valószínűleg sűrűbb is, mint bármi más, amit eddig próbáltam, így nem is kell belőle sok egyszerre. Tényleg olyan jó, mint mondják? Igen, tökéletesre sikerült, öröm használni, főleg azoknak hasznos, akik szeretik, ha csak kevés összetevő van egy termékben. Az ára nem annyira baráti, de kicsivel valóban jobban tisztít és jobb az állaga, mint az átlagos, olajos lemosóknak. A bőrhöz is nagyon gyengéd!

Kinek ajánlom?
Bárkinek, zsíros bőrre is nyugodtan ajánlom, hiába az egyik legsűrűbb olaj, lemosáskor ez nem okoz problémát, sőt! Azoknak, akik az egyszerű, de nagyszerű termékeket szeretik kevés, de hatásos összetevőkkel. 

LINK:
DHC Deep Cleansing Oil EBAY 200 ml
DHC Deep Cleansing Oil EBAY 70 ml
DHC Deep Cleansing Oil HQHAIR (Angliából érkezik a csomag) 30, 70, 200 ml
DHC Deep Cleansing Oil Yesstyle 200 ml

Ingredients:
Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylic/capric Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleate, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Tocopherol, Stearyl Glycyrrhetinate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)