Oh My Brush
szeptember 18, 2019

TOSOWOONG Tamanu 100% Botanic Oil

Szeretnék őszre, télre ajánlani egy arcápoló olajat, amit ugyan nyáron is örömmel használtam, de a hidegebb hónapokban lesz igazán hasznos. A TOSOWOONG Tamanu 100% Botanic Oil egy különleges, minőségi olaj, amit főleg a problémás bőrűek fognak nagyon szeretni!

Mi ez?
A TOSOWOONG Tamanu 100% Botanic Oil Madagaszkár szigetéről származó tamanu olaj. Ez az arcápoló olaj kiváló bőrnyugtató, folthalványító hatással rendelkezik, érzékeny és problémás bőrre ajánlott. Csodaolajnak hívják általában, mert annyi mindenre jó és látványos a hatása.

Összetevők?
100% tamanu olaj. A trópusi tamanu fa magjából kivont olajat már több száz éve használják a bőr és a haj ápolására. Az előállítása nem olcsó, mert időigényes és igen sok magra van szükség ahhoz, hogy egy kevés olajat kapjunk. Mire jó? Többek között nyugtatja, hidratálja és puhítja a bőrt, gyulladáscsökkentő, regeneráló és sebgyógyító hatása van, kezelhető vele az akne, ekcéma, pikkelysömör stb. Égés, csípések, hegek, kiütés, gombás fertőzések esetén is hasznos, s még ránctalanít is!

Hatása?
Sötétzöld színű, erős, nem túl kellemes illatú, sűrű olaj (ilyennek kell lennie, különben olcsó, rossz minőségű termékről van szó). Annyira sűrű, hogy egyetlen csepp elég a fél arcomra, tehát hiába csak 11 ml-es az üveg, nagyon sokáig elég lesz. Az illatához hozzá lehet szokni, nagyon kellemes a bőrön, reggele pedig mindig sokkal puhább, hidratáltabb és egészségesen ragyogóbb az arcom. Hamarabb felszívódik, mint más olajok, ezért zsíros bőrűek is szeretni fogják. Pattanásos bőrre és pattanások után maradt foltokra nagyon ajánlott, higítatlanul, közvetlenül a bőrre kell kenni. Én a rutin végén használom a problémás területekre este, tehát nem hozom ki belőle a maximumot, mert lehetne magában, naponta többször is alkalmazni.
A hidratált, rugalmas, puha bőr garantált már pár használat után, az új pattanások gyorsabban gyógyulnak és nem hagynak pigmentfoltot maguk után, de hosszó távon remélem, hogy a régebbi foltokon is tud majd segíteni (nem várom el, de jó lenne). Mivel egy nagyon gyengéd olajról van szó, ezért érzékeny bőrre különösen jó, egyedül az illata negatívum, de vannak ettől büdösebb olajok is! 🙂

Kinek ajánlom?
Bárkinek, de főleg problémás, érzékeny bőrre. Akne, pattanások után maradt foltok, ekcémás, gyulladt bőr esetén mindenképp érdemes kipróbálni. Ősszel és télen az arcápoló olajok nagyon hasznosak mindenki számára, a tamanu olaj nagyon jó választás, ha meg tudjuk szokni az illatát.

LINK:
TOSOWOONG Tamanu 100% Botanic Oil EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
100% Tamanu Oil

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)