Oh My Brush
szeptember 27, 2019

MISSHA Time Revolution Artemisia Treatment Essence

A kínai és a koreai orvoslásban gyakran használt gyógynövény az artemisia annua vagyis az egynyári (vagy édes) üröm. Jelenleg az egyik legnépszerűbb összetevő Koreában, a Kbeauty rajongók már észrevehették, hogy szinte minden márka kiadott már pár terméket vagy egész termékcsaládot ezzel a gyógynövénnyel. A MISSHA valami különlegesebbet szeretett volna alkotni, amit el is értek: a MISSHA Time Revolution Artemisia Treatment Essence nagyon jól sikerült!

Mi ez?
A MISSHA Time Revolution Artemisia Treatment Essence csak egynyári üröm kivonatot tartalmaz, ami duplán fermentált (meleg és hideg fermentáció). A növényt Korea 5. legnagyobb szigetéről (magyarul Kanghvado) szerzik be, ami egyébként a ginszengtermesztésről is híres. Nyugtatja az érzékeny, problémás bőrt, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antioxidáns hatása van.

Összetevők?
100% egynyári üröm kivonat. 

Hatása?
Az üveg nagy (150 ml) és igényes, öröm kézbe venni. A folyadék híg, gyógytea illata van, egész jól hidratál az állagához képest, s természetesen egyáltalán nem irritál. Bár nagyon egyszerű, hiszen csak egyetlen összetevőt tartalmaz, mégis látványos a hatása, nem unalmas, minden nap szívesen veszem elő. Arcmosás és tonizálás után szoktam felvinni, néha tonik helyett is használom. A tenyerembe öntök pár cseppet, s beleütögetem a bőrbe gyengéden. Hamar felszívódik, de a hidratáló hatását érzem, szerintem puhább, rugalmasabb és feszesebb is vele a bőr. Nem is kell belőle sok egyszerre, ami meglepő, de már pár csepp is elég az egész arcra.

Problémás, irritált, kipirosodott, aknés, érzékeny, száraz bőrre érdemes használni ezt az összetevőt. A bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő termékek számomra nagyon fontosak, mert a bőrproblémáimat (akne) csak erős, a bőrhöz nem gyengéd összetevőkkel tudom kezelni. A Missha esszenciája nekem nagyon bevált, nyáron különösen szerettem ezt a könnyű, nem ragacsos, hamar felszívódó formulát, éppen ezért rendeltem meg hozzá az ampullát is. Télen rétegezéshez szuper lesz az esszencia a termékcsalád ampullájával, ami kicsit gazdagabb, hidratálóbb, más összetevőket is tartalmaz. Egy hatásos gyógynövény, amit több ezer éve használnak Ázsiában külsőleg és belsőleg is, s most már szerencsére a kozmetikumokban is elérhető megfizethető áron!

Kinek ajánlom?
Bárkinek, minden bőrtípusra jó, de főleg érzékeny, aknés, problémás, kipirosodásra hajlamos, vízhiányos bőrre a legjobb. Azoknak, akik gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató terméket keresnek.

LINK:
MISSHA Time Revolution Artemisia Treatment Essence EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
100% artemisia annua extract

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)