Oh My Brush
szeptember 12, 2019

MINTA: ISA KNOX Crystal Hyaluronic Watering Cream

NAGYON örültem, amikor láttam, hogy a Jolse rendelésem mellé ISA KNOX mintákat is kaptam! Ha retinolról van szó, akkor ez a leghíresebb márka Koreában, de az ISA KNOX Crystal Hyaluronic Watering Cream is érdekesnek tűnt. A neve alapján egy nagyon könnyű, de jól hidratáló krémre számítottam, s nem csalódtam!

Az ISA KNOX Crystal Hyaluronic Watering Cream teljes méretben nagy, a tégely 120 ml-es, így már nem is olyan magas az ára! Jól és egész nap hidratáló, de könnyű krémet ígér a márka, ami rugalmasabbá teszi a bőrt. Az összetevőlista nagyon érdekes, tele van szuper hatóanyagokkal! Természetesen a hialuronsav hidratáló erejére támaszkodik, de emellett van még benne több fermentált anyag, különleges, növényi kivonatok, squalane, sheavaj, keramid stb. Alkoholt tartalmaz a könnyű állag és a gyors felszívódás miatt, illatát parfüm adja, parabént nem látok benne.

Halvány fehér, finom illatú (különleges, nem a szokásos parfüm), gél állagú krém. Nagyon hamar felszívódik, csak emiatt sejtettem, hogy alkohol is van benne, mélyen hidratál. Érezhetően feszesíti a bőrt, ilyet más terméknél még nem tapasztaltam. Alig észrevehető, fényes réteg marad utána, tehát tökéletes fénytelen bőrre. Pici olaj van benne, ennyi pont kell, nekem ezért magában is elég. Kombinált, zsíros bőrre ajánlanám a 30-50-es korosztálynak, akik kerülik a nehéz, zsíros krémeket, de igénylik a hidratálást, s ragyogóbb, feszesebb bőrt szeretnének.

LINK:
ISA KNOX Crystal Hyaluronic Watering Cream
(minta itt)

Ingredients:
정제수, 디프로필렌글라이콜, 글리세린, 변성알코올, 사이클로펜타실록산, 디메치콘, 1,2-헥산디올, 락토바실러스/콩발효추출물, 카프릴릭/카프릭트리글리세라이드, 판테놀, 나일론-12, 홍차추출물, 허니서클꽃추출물, 포도덩굴수액, 작약추출물, 소듐하이알루로네이트크로스폴리머(50ppm), 소듐하이알루로네이트(50ppm), 효모/보리씨발효여과물, 효모/감자추출물발효여과물, 한련초추출물, 인도멀구슬나무잎추출물, 펜틸렌글라이콜, 부틸렌글라이콜, 스쿠알란, 피토스테릴,세틸,스테아릴,베헤닐다이머디리놀리에이트,셰어버터, 드림스틱씨오일,하이드로제네이티드레시틴,콜레스테롤,세라마이드엔피,디메치콘/비닐디메치콘크로스폴리머,디메치콘/피이지-10/15크로스폴리머, ㄹ라우릴피이지-9폴리디메칠실록시에칠디메치콘,아라키딜알코올,세테아릴알코올,베헤닐알코올,디메치콘올,아라키딜글루코사이드,스테아릭애씨드,카보머,아크릴레이트/c10-30알킬아크릴레이트크로스폴리머,잔탄검,피이지-40하이드로제네이티드캐스터오일,트로메타민,트리소듐이디티에이,에칠헥실글리세린,황색4호,향료

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)