Oh My Brush
szeptember 5, 2019

Különleges Szérum: celimax Derma Nature BFT Moisturizing Liposome Serum

Végre könnyen beszerezhető a Celimax márka, az első termékem tőlük a celimax Derma Nature BFT Moisturizing Liposome Serum. Ez egy különleges szérum, ami bőrnyugtató hatással rendelkezik, érzékeny, vízhiányos, komolyabb ápolást igénylő bőrre készült.

Mi ez?
A celimax Derma Nature BFT Moisturizing Liposome Serum egy bőrnyugtató, hidratáló, liposzómás szérum, ami képes a bőr mélyebb rétegeibe juttatni azokat a hatóanyokat, amelyek egyébként nem jutnának el oda. A bőrnyugtatásról továbbá az azulén gondoskodik, de a biomimetikus könnyek is igazán érdekessé teszik a terméket: a könnycseppeket utánozva védi, regenerálja és hidratálja a bőrt.

Összetevők?
Az összetevőlista gyönyörű, tele van remek hatóanyagokkal, főleg antioxidánsokból, gyulladáscsökkentőkből és hidratálókból áll. A legfontosabbak közül pár: B3, B5, C vitamin, fehér fűz, gyöngy, bajkáli csucsóka, ázsiai gázló kivonat, keramid, hialuronsav stb. Alkohol-, parabén-, parfümmentes, illóolaj sincs benne (a kínai ánizs gyümölcsének kivonata adhatna neki illatot, de nem érezni egyáltalán).

Hatása?
Sűrű folyadék, ami színtelen és illata sincs. Nagyon hamar és nyomtalanul felszívódik, friss érzetet hagy maga után, alap hidratálást ad. A liposzómák feladata, hogy a bőr mélyebb rétegeibe kerüljenek az összetevők, tehát mélyebben hidratál és hatásosabb tud lenni, mint más termékek. Elég hosszú és összetett az összetevőlistája, egyáltalán nem unalmas, mint az érzékeny bőrre készülő termékek többsége, mégsem irritál egyáltalán. Tonizálás után veszem elő, utána még használhatunk mást is, rétegezéshez szuper, de pl. nekem nyáron magában is elég hidratálást adott (zsíros, kombinált bőr).
A hatása tetszik: a bőr nyugodtabb, mióta használom egyszer sem pirosodott ki a bőröm, pedig erős retinolt tesztelek minden nap már több, mint 2 hónapja. Megelőzésre szerintem nagyon jó, napi egyszer vagy kétszer is előveszem, de komolyabb bőrproblémán nem tudtam tesztelni, bár elvileg arra is jó. Az állaga tökéletes, tetszik, hogy nem ragacsos, nem olajos, észrevétlenül, de hatásosan hidratál, ezért a kombinált, zsíros bőrűek imádni fogják. Különleges technológia, hatásos összetevők egy üvegben – így tudnám jellemezni pár szóban.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik vízhiányos, problémás bőrre keresnek bőrnyugtató terméket különlegesebb, nagyon hasznos összetevőkkel. Nem csodaszer, de remek kiegészítője a rutinnak.

LINK:
celimax Derma Nature BFT Moisturizing Liposome Serum | | YESSTYLE

Ingredients:
정제수, 부틸렌글라이콜, 글리세린, 나이아신아마이드, 진주추출물, 1,2-헥산다이올, 카보머, 알지닌, 스타아니스추출물, 황금추출물, 흰버드나무껍질추출물, 하이드록시프로필메틸셀룰로오스, 하이드로제네이티드레시틴, 편백잎추출물, 펜틸렌글라이콜, 판테놀, 콜레스테롤, 칼슘카보네이트, 카프릴릴글라이콜, 카프릴릭/카프릭트라이글리세라이드, 알란토인, 아스코빅애씨드, 아세틸글루코사민, 시트릭애씨드, 쇠비름추출물, 디옥시피탄트라이일팔미타마이드엠이에이, 글루타티온, 글루코오스, 다이소듐이디티에이, 아데노신, 소듐하이알루로네이트, 세라마이드엔피, 병풀추출물, 소듐구아이아줄렌설포네이트, 에틸헥실글리세린

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)