Oh My Brush
szeptember 3, 2019

iUNIK Calendula Complete Cleansing Oil

Nagyon szeretem a koreai (és japán) arclemosó olajokat, rengeteget próbáltam már, legutóbb az iUNIK Calendula Complete Cleansing Oil lemosójára figyeltem fel. A nagyon rövid összetevőlista miatt tűnt ígéretesnek, a márka nagyon népszerű mostanában, ezért adtam egy esélyt ennek a terméknek.

Mi ez?
Az iUNIK Calendula Complete Cleansing Oil 94%-ban tartalmaz növényi olajokat, egyszerűen eltávolítja a sminket, fényvédőt és szennyeződést, miközben táplálja és nem szárítja ki a bőrt. Mélyen tisztít, hidratál, s kíméletes a bőrhöz, a flakon 200 ml-es.

Összetevők?
Nagyon rövid és szép az összetevőlista! A két fő összetevő a naprafogóolaj és a repceolaj, de van még benne makadámiadió- és jojobaolaj is! Ehhez jön még az orvosi körömvirág kivonat, az ylang-ylang olaj mennyisége minimális lehet, egyáltalán nem érezni. Az INCI nagyon egyszerű, a termék alkohol-, parabén- és parfümmentes.

Hatása?
Nem túl sűrű az olaj, könnyen kenhető, kb. 2 pumpányit szoktam használni egész arcra. A napraforgóolaj illatát érzem csak, nagyon természetesnek tűnik, de mégis remek az állaga, szívesen használom. A sminket hamar feloldja, eltávolítja a szennyeződést, nem irritál, a bőrt hidratálja, puhává teszi. Ha nagyon muszáj, akkor a szemsminket is le lehet vele hozni, de én inkább szemfestéklemosót használok erre a célra, mert gyorsabb és egyébként sem szeretem dörzsölni a szempilláimat.
Langyos vízzel könnyű leöblíteni, s bár szinte nem is érzem a bőrömön, utána még előveszem a habzó lemosót. Egy végtelenül egyszerű termékről van szó, ami jól végzi a dolgát, nem változtatnék rajta semmit, nem különleges, de egy olajos lemosótól és mindössze 8 összetevőtől ettől többet nem is lehet elvárni.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik egyszerű, természetes anyagokat tartalmazó sminklemosót keresnek, ami gyengéd és puhítja, hidratálja a bőrt. Normál, kombinált, száraz, zsíros bőrre is jó.

LINK:
iUNIK Calendula Complete Cleansing Oil EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Canola Oil, Calendula Officinalis Flower extract, Sorbeth-30 Tetraoleate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cananga odorata flower oil, Sorbitan Sesquioleate

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)