Oh My Brush
szeptember 17, 2019

Isntree EGF Repair Cream

Mostanában komolyabban érdekel az EGF nevű összetevő, mert ez a TOAS maszk csodát tesz minden alkalommal a bőrömmel, ezt a hatást pedig szerintem az EGF-nek köszönhetem. Az Isntree termékei olcsóbbak és minden mentesek, ezért először az Isntree EGF Repair Cream arckrémet rendeltem meg. Ez annyira tetszett, hogy azóta már a hozzá tartozó szérumot is beszereztem, de ma legyen szó a krémről! 🙂

Mi ez?
Az Isntree EGF Repair Cream gyógyítja, táplálja, nyugtatja a bőrt, erősíti a bőr természetes védőrétegét. Mindezt többek között az EGF nevű összetevőnek köszönhetjük, ami a felfedezőinek Nobel-díjat hozott 1986-ban. Azóta a kozmetikumokban is elterjedt, mert olcsóbb lett az előállítása, koreai termékekben gyakran előfordul.

Összetevők?
Az összetevőlista nem túl hosszú, mégis tele van jobbnál jobb hatóanyagokkal. Találunk benne ázsiai gázló kivonatot, az EGF ebben az esetben néhány peptid, amelyeknek hála a bőr rugalmasabb, erősebb és egészségesebb lesz. Hasznos még az E vitamin, a kígyógyisz magjából kivont olaj gazdag telített zsírsavakban és foszfolipidekben, a bajkáli csucsóka kivonat gyulladáscsökkentő stb. Inkább a bőrpuhítókra koncentráltak és nem a hidratálókra. Alkohol-, parabén-, parfümmentes, illóolaj sincs benne.

Hatása?
Fehér színű, jól kenhető, sűrűbb, de nagyon könnyű krém, aminek nincs illata. Hamar felszívódik, a bőr bársonyos, puha és sima, nagyon kellemes, nyugtató hatása van. A tubus 50 ml-es, fém, nem érdemes egyszerre sokat kinyomni belőle. Jó vele lezárni a rutint, bármit kenhetünk alá, nem zsíros, nem nehéz, felkenés után egészséges fényt ad, de hamar felszívja a bőr. Ahogy írtam, sok benne a bőrpuhító és kevés a hidratáló, az állaga ennek megfelelő: sima, selymes krém, ami védőréteget képez a bőrön, megelőzi annak a kiszáradását.
Az EGF serkenti a sejtek osztódását, a bőr rugalmasabb lesz, feltöltődnek a ráncok, ezért anti-aging hatása is van, de inkább a bőrgyógyító és védő ereje az, ami miatt számomra érdekes. A fent említett TOAS maszk hatása látványosabb, viszont ez a krém is segít nyugtatni a bőrt, a problémás területek gyorsabban gyógyulnak, rendszeres használatra készült, hiszen az EGF csak akkor hatásos (ez igaz a peptidekre általában). Szerettem volna gyorsítani a folyamatot, ezért az ampullát is megrendeltem, de azt még tesztelem.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik rugalmasabb, puhább, simább bőrt szeretnének, fontos számukra a sebgyógyítás, erősítenék a bőr természetes védőrétegét, s kedvelik a bőrnyugtató, minden mentes termékeket. Minden bőrtípusra el tudom képzelni, de száraz bőrűeknek magában nem lesz elég hidratáló.

LINK:
Isntree EGF Repair Cream EBAY | | JOLSE | | YESSTYLE

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)