Oh My Brush
szeptember 9, 2019

CLIO Pro Multi Face

Szeretem a “sok az egyben” termékeket, amelyekkel időt lehet spórolni, a CLIO Pro Multi Face is épp ilyen. Három árnyalat közül választhatunk: 01 Coral Soul (barackos), 02 Berry Delight (rózsaszín) és 03 Sensual Sand, én az utóbbit néztem ki magamnak.

Mi ez?
A CLIO Pro Multi Face egyszerű felvitelt ígér, még a kezdők is úgy tudnak vele sminkelni, mintha profik lennének. A nagyon apróra őrölt por az Air Crush technológiának hála tökéletesen és gyorsan eldolgozható már felvitel közben. A paletta 3 színe együtt nagyon szép, s mindegyikből épp annyit kapunk, amennyire szükségünk lesz.

Összetevők?
A bronzosító, pirosító és highlighter összetevőit külön-külön megtaláljuk a CLIO oldalán. A lehető legegyszerűbb az INCI, semmit nem tudok kiemelni, nem különleges, viszont úgy látom, hogy alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne!

Hatása?
Nagyon jó, minőségi termék, a CLIO-tól mást nem is vártam. A színek gyönyörűek, pigmentáltak, a felvitel egyszerű, alig kell odafigyelni az eldolgozásra. Mivel a bronzosítót előnyben részesítem a pirosítóval, highlighterrel szemben, ezért a 03 Sensual Sand verziót választottam, a másik kettő inkább a pirosításról szól a képek alapján. A 03-as viszont kicsit sötét a nagyon fehér bőrömön, így könnyű kézzel kell vele bánnom, de ettől függetlenük nagyon szeretem. A highlighter visszafogott, a pirosító szintén, a bronzosító viszont nem viccel, kontúrozáshoz remek azoknak, akik velem ellentétben nem a legvilágosabb alapozót használják. A formula minden esetre szuper, a paletta csomagolása egyszerű, de szép és erős, tükör is van benne.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik multifunkciós, egyszerűen használható terméket keresnek, amivel egyetlen mozdulattal kontúrozható az arc. Akik szeretik a “minden mentes” sminktermékeket. A 03-ast nagyon világos bőrre inkább nem ajánlom, de érdemes megnézni a másik két árnyalatot is, gyönyörűek!

LINK:
CLIO Pro Multi Face EBAY | | JOLSE

Ingredients:
03 SENSUAL SAND
3-1
탤크, 마이카, 나일론-12, 헥실라우레이트, 메칠메타크릴레이트크로스폴리머, 옥틸도데실스테아로일스테아레이트, 아크릴레이트/스테아릴아크릴레이트/디메치콘메타크릴레이트코폴리머, 디메치콘, 디이소스테아릴말레이트, 디페닐디메치콘/비닐디페닐디메치콘/실세스퀴옥산크로스폴리머, 티타늄디옥사이드, 합성플루오르플로고파이트, 마그네슘미리스테이트, 1,2-헥산디올, 트리에톡시카프릴릴실란, 글리세릴카프릴레이트, 틴옥사이드, 흑색산화철, 황색산화철, 적색산화철, 망가니즈바이올렛
3-2
탤크, 마이카, 나일론-12, 메칠메타크릴레이트크로스폴리머, 헥실라우레이트, 옥틸도데실스테아로일스테아레이트, 티타늄디옥사이드, 합성플루오르플로고파이트, 아크릴레이트/스테아릴아크릴레이트/디메치콘메타크릴레이트코폴리머, 디이소스테아릴말레이트, 디페닐디메치콘/비닐디페닐디메치콘/실세스퀴옥산크로스폴리머, 디메치콘, 마그네슘미리스테이트, 1,2-헥산디올, 트리에톡시카프릴릴실란, 글리세릴카프릴레이트, 틴옥사이드, 적색산화철, 흑색산화철, 황색산화철, 적색202호
3-3
탤크, 마이카, 티타늄디옥사이드, 합성플루오르플로고파이트, 칼슘티타늄보로실리케이트, 나일론-12, 폴리메칠메타크릴레이트, 옥틸도데실스테아로일스테아레이트, 마그네슘미리스테이트, 세테아릴에칠헥사노에이트, 폴리글리세릴-2트리이소스테아레이트, 에이치디아이/트리메칠올헥실락톤크로스폴리머, 이소스테아릭애씨드, 네오펜틸글라이콜디에칠헥사노에이트, 1,2-헥산디올, 글리세릴카프릴레이트, 틴옥사이드, 트리에톡시카프릴릴실란, 적색산화철, 망가니즈바이올렛, 흑색산화철

Természetes fényben, árnyékban.

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)