Oh My Brush
augusztus 14, 2019

TONYMOLY Bling Cat Soft Pact

Gyorsan írok a TONYMOLY Bling Cat Soft Pact púderről, mert általában nincs sehol készleten, de most épp kapható. Limitált kiadás, nagyon jó, az ára is rendben van, a csomagolás pedig édes és különleges, érdemes lecsapni rá! 🙂

Mi ez?
A TONYMOLY Bling Cat Soft Pact púder nemcsak mattítja, hanem egyben bársonyosan puhává is teszi a bőrt. Visszafogja a faggyútermelést, a bőrkép szebb vele, a pórusok kisebbnek tűnnek, hiszen “szépítő filterként” működik.

Összetevők?
Az összestevőlista rövid és nagyon egyszerű, egyedül az ázsiai gázló kivonatot lehet kiemelni. Alkohol- és parabénmentes, parfümöt tartalmaz.

Hatása?
Nagyobb, mint a legtöbb púder (12,5 g), a csomagolás gyönyörű és praktikus, a szivaccsal egyszerű a felvitel. Az illata púderes ( 😀 ), visszafogott, a por selymes, mattít és eltünteti a pórusokat, ráncokat. Színtelen púder, de egy picit azért észrevehető, ha nagy mennyiségben visszük fel: én bőségesen kenek belőle a zsírosabb területekre (T-vonal). Tartós, nem kell újrakenni, nagyon elégedett vagyok vele. Ez tipikusan az a fajta púder, amire mindig számíthatunk, zsírosabb bőrűek táskájában ott a helye, s szerencsére a csomagolás erős és még tükör is van benne. A szivacs először “olcsónak” tűnik az anyaga miatt, de ugyanolyan jól működik, mint más pamacsok, viszont nagyobb, ami szerintem praktikusabb, s kimosni is egyszerű. Nem voltak nagyok az elvárásaim, már megvan a kedvenc púderem is, mégis inkább ezt használom mostanába. Nem érzem szárítónak sem, nagyon jól sikerült! A márka szárazsampon helyett és szemsmink alá is ajánlja egyébként.

Kinek ajánlom?
Kombinált, zsíros bőrűeknek, akik színtelen, mattító púdert keresnek, ami nem fog hamar elfogyni (ritka a 12,5 g-os púder). Valószínűleg világos bőrre jobb, mert minimális, fehér réteget hagyhat maga után nagyobb mennyiségben. Limitált darab, érdemes beszerezni!

LINK:
TONYMOLY Bling Cat Soft Pact EBAY | | JOLSE

Ingredients:
탤크, 실리카, 마그네슘미리스테이트, 부틸렌글라이콜다이카프릴레이트/다이카프레이트, 폴리메틸실세스퀴옥세인, 다이메티콘, 트라이에톡시카프릴릴실레인, 개박하추출물, 1,2-헥산다이올, 카프릴릴글라이콜, 에틸헥실글리세린, 향료, 병풀추출물, 정제수

Talc, Silica, Magnesium Myristate, Butylene Glycol Dicaprylate/dicaprate, Polymethylsilsesquioxane, Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin, Fragrance, Centella Asiatica Extract, Purified Water

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)