Oh My Brush
augusztus 30, 2019

Pénztárcabarát: Secriss Pure Nature Mask

A Secriss Pure Nature Mask fátyolmaszkokról még nem írtam, pedig gyakran láthatjátok ezeket a blogon, a Jolse mindig ezeket adja ajándékba a rendelések mellé. A maszkok jó minőségűek, az áruk kedvező, s a választék sem rossz!

Összesen 10 féle Secriss Pure Nature Mask kapható, amelyek különböző bőrproblémákra kínálnak megoldást a hidratálás mellett. Nekem jelenleg 8 fajta van a gyűjteményemben, a többséget már próbáltam, nem meglepő módon a ginszeng a kedvencem! Az összetevőlista nagyon hasonló, ha az egyiket szeretjük, akkor a többi is szimpatikus lesz. A rövid INCI hidratálókból, gyulladáscsökkentőkből, antioxidánsokból áll, s természetesen a névadó összetevőt is megtaláljuk a listán. Alkohol- és parabénmentesek, parfümöt viszont tartalmaz mindegyik.

A maszk anyaga egész jó minőségű, a mérete is rendben van, sok-sok folyadékban ázik. Erre a márka is büszke, az átlagtól több esszenciát használnak, ezért érdemes ezt pl. nyakra, karra stb. kenni, miután feltettük a maszkot. A hatásra sincs panasz, minden esetben hidratáltabb a bőr, nyugodtabb, szebb a bőrkép, s mindegyik tud még valamit ezeken kívül. Például a gránátalmás (Pomegranate) esetében lehet érezni a “lifting” hatást, sokkal feszesebb a bőr, míg a ginszeng esetében sokkal élettel telibb az arc stb. Nem irritál, viszont erős, parfümös illata van párnak, ami megosztó lehet. Nekem a ginszeng ebből a szempontból is kedvenc, sokkal természetesebb (gyógynövényes) és visszafogottabb az illata, mint a többinek.

Szerintem kb. ugyanaz a kategória, mint pl. egy Tonymoly, Holika Holika stb. maszk, de olcsóbbak, s legalább biztosan tudjuk, hogy nincs bennük alkohol. Azoknak, akik jól hidratáló, pénztárcabarát, egyszerű, de megbízható maszkokat keresnek, s nem probléma a parfüm jelenléte.

LINK:
Secriss Pure Nature Mask (1-1 db minden fajtából) EBAY | | JOLSE
Secriss Pure Nature Mask (10 db egy fajtából) EBAY | | JOLSE

Ezek a maszkok kaphatók:
Aloe Vera (Moisturizing – Soothing)
Collagen (Moisturizing – Total Care)
Olive (Moisturizing – Hydro Energy)
Pomegranate (Moisturizing – Power Lifting)
Potato (Moisturizing – Skin Protect)
Red Ginseng (Moisturizing – Revitalizing)
Stem Cell (Moisturizing – Skin Health)
Sweet Honey (Moisturizing – Nutrition)
Tea Tree (Moisturizing – Anti Trouble)
White Pearl (Moisturizing – Brightening)

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)