Oh My Brush
augusztus 9, 2019

OOZOO Face Injection Mask Nutrient

Ettől különlegesebb maszkom szerintem még nem volt! Az OOZOO Face Injection Mask Nutrient verziója (van még Hydro Lift és Illumination is) táplálja a bőrt, fontos események, nagy napok előtt érdemes használni, illetve fáradt, ápolást igénylő bőrre is ajánlja a márka.

Az OOZOO Face Injection Mask Nutrient a maszk mellett egy fecskendőt is tartalmaz, amiben a hatóanyagok egy része van. Közvetlenül használat előtt kell benyomni a gombot, összerázni a folyadékot, majd hozzáadni a maszkhoz. Az arcra kerülő szérum így a lehető legfrissebb, leghatásosabb. Sok benne a hidratáló és bőrnyugtató anyag (beta glucan, B5 vitamin), s izgalmas összetevőket is találunk benne (patkónyelvgomba kivonat, C vitamin, bőrvédő ectoin) stb. Ahogy mondtam: nem egy átlagos maszk! 🙂 Alkohol- és parabénmentes.

A maszk anyaga minőségi, sokkal puhább és vastagabb, mint az átlagos maszk, de szerintem egy kicsit kisebb, mint más termékek, ettől függetlenül jól illeszkedik. Krémes anyagban ázik, aminek az illata kellemes, visszafogott. Kényelmes a használata, nem csepeg, nem vizes, nem irritál, minimum 15-20 percig érdemes magunkon hagyni. Nem ragad rajtam, de a T-vonalban egy kicsit fényes marad. Kiválóan táplál, jól felszívja a bőr, a bőr rugalmasabb és “elégedett”, ha mondhatom így, más terméket már nem muszáj rákenni, szérum és krém egyben.

Normál, száraz, kombinált bőrre ajánlom, szerintem éjszakára szuper! Főleg alkalmak előtt hasznos, s akkor, amikor a szokásosnál rosszabb állapotban van a bőrünk.

LINK:
OOZOO Face Injection Mask Nutrient

Ingredients:

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)