Oh My Brush
augusztus 7, 2019

MINTA: TONYMOLY The Chok Chok Green Tea Intense Cream

A TONYMOLY The Chok Chok Watery krém annyira népszerű, hogy most már társakat is kapott: van könnyebb és sűrűbb, hidratálóbb verziója is. A TONYMOLY The Chok Chok Green Tea Intense Cream csomagolása megegyezik az elődjével, csak sötétebb a tégely, de ez is 60 ml-es. A neve miatt egy nagyon nehéz, zsíros krémet képzeltem el, de rosszul gondoltam: a 3 közül ez lett végül a kedvencem, amire egyáltalán nem számítottam!

A TONYMOLY The Chok Chok Green Tea Intense Cream 63%-ban fermentált zöld tea kivonatot tartalmaz, ami a hosszan tartó hidratálásról gondoskodik, magas az antioxidánstartalma, a krém pedig egy észrevehetetlen védőréteget képez, ami védi a bőrt. Az EWG által biztonságosnak talált (zöld) összetevőket tartalmaz csak a termék. Találunk benne sok-sok hidratálót és bőrpuhítót, van benne sheavaj, E és C vitamin, zöld tea mag és muskotályzsálya-olaj stb. Alkohol- parabén- és parfümmentes, illatát illóolajok adják.

Nem olyan nehéz és zsíros, mint gondoltam, ami meglepett. Balzsamos, sűrű, de könnyű krém, nem zsíros, csak kicsit fénylik tőle a bőröm, a chok chok hatás egyből érezhető, mélyen hidratál. Rétegezéshez is jó, nekem most nyáron magában is elég, de szerintem hidegebb időben is elég lenne, esetleg egy kis olajat kevernék még bele télen. Nem olyan erős és nem is olyan citrusos az illata, mint a másik két Tonymoly Chok Chok krémnek, inkább fás (?), amit a muskotályzsályának köszönhetünk szerintem. Este és reggel is szívesen használom, szerintem a pórusokat is feltölti egy kicsit, nagyon tetszik!

Elvileg szárazabb bőrre készült, de szerintem normál és kombinált bőrre is nagyon jó. Azoknak ajánlom, akik egy jól hidratáló, balzsamos, nem zsíros krémet keresnek.

LINK:
TONYMOLY The Chok Chok Green Tea Intense Cream EBAY | | JOLSE
(Minta szett mind a 3 krémmel.)

Ingredients:
녹차추출물(63%), 부틸렌글라이콜, 다이프로필렌글라이콜, 하이드로제네이티드폴리(C6-14올레핀), 펜타에리스리틸테트라에틸헥사노에이트, 카프릴릭/카프릭트라이글리세라이드, 세테아릴알코올, 시어버터, 폴리글리세릴-3메틸글루코오스다이스테아레이트, C9-12알케인, 세테아릴올리베이트, 1,2-헥산다이올, 메도우폼씨오일, 글리세릴스테아레이트에스이, 솔비탄올리베이트, 정제수, 호호바에스터, 아라키딜알코올, 다이메티콘/비닐다이메티콘크로스폴리머, 스테아릭애씨드, 암모늄아크릴로일다이메틸타우레이트/브이피코폴리머, 소듐폴리아크릴로일다이메틸타우레이트, 베헤닐알코올, 다이메티콘올, 트라이실록세인, 폴리메틸실세스퀴옥세인, 아라키딜글루코사이드, 하이드로제네이티드폴리데센, 베르가모트오일, 아크릴레이트/C10-30알킬아크릴레이트크로스폴리머, 하이드록시에틸아크릴레이트/소듐아크릴로일다이메틸타우레이트코폴리머, 알지닌, 잔탄검, 다이소듐이디티에이, 글리세린, 오렌지껍질오일, 녹차씨오일(100ppm), 트라이데세스-10, 클레리오일, 에칠아스코빌에텔, 토코페롤, 베타-글루칸

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)