Oh My Brush
augusztus 11, 2019

MINTA: ISA KNOX Age Focus Phyto Pro-Retinol Wrinkle Oil

A koreai ISA KNOX márka a retinolt tartalmazó termékekről híres, ezért nagyon örültem, amikor kaptam pár mintát az ISA KNOX Age Focus Phyto Pro-Retinol Wrinkle Oil nevű olajos szérumból. Az Age Focus Phyto Pro-Retinol vonalban van még szemkrém, tonik, emulzió, krém stb., a csomagolásuk gyönyörű, az összetevőlista pedig izgalmas!

Az ISA KNOX kb. 25 éve gondoskodik arról, hogy a koreai nők bőre fiatal maradjon. Ez volt az első márka Koreában, amely ránctalanító termékcsaládot dobott a piacra, s azóta is a retinol tartalmú termékeik a legnépszerűbbek. Az ISA KNOX Age Focus Phyto Pro-Retinol Wrinkle Oil egy prémium minőségű, koncentrált olaj, ami a textúrájának hála könnyen felszívódik, s a bőrt puhává, selymessé teszi, erősíti, s fiatalítja. 

Az állaga tényleg szuper, picit olajos, könnyű, s nagyon kellemes a bőrön. Rajtam egy kicsit fényes marad, s bár olaj, én inkább szérumként használtam, arckrém alá. Az INCI hosszú, az érdekesebb összetevők a következők: makadámiadió-olaj, urea, sok-sok peptid (!), béta-karotin, rengeteg növényi kivonat és olaj, retinol, C és E vitamin, gyöngypor stb. Alkohol- és parabénmentes, parfümöt tartalmaz. Az illata erős, parfümös, csak ebbe tudok belekötni. A bőr nagyon puha és rugalmas lesz, hosszú távon ránctalanít a retinoltartalma miatt (20 IU).

Rendszeres használatra készült, a rétegező rutin részeként használatos, egy nagyon jó, éjszakai szérum azoknak, akik szeretnék retinolt használni, s nyitottak más, különleges összetevőkre is. 

LINK:
ISA KNOX Age Focus Phyto Pro-Retinol Wrinkle Oil

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)