Oh My Brush
augusztus 2, 2019

Minden Mentes: ISNTREE Fizikai fényvédő krém SPF50+ PA++++

Az ISNTREE Fizikai fényvédő krém SPF50+ PA++++ (Sensitive Balancing Sun Protection) nagyon népszerű a Kbeauty Facebook csoportomban, ezért én is szerettem volna kipróbálni. Tökéletesnek tűnik, gyönyörű az összetevőlista is, a koreai Isntree márkától nem is vár mást az ember! 🙂 Az Amarantin nevű magyar oldalon is kapható, így napokon belül megérkezik (még ide, hozzám is, Hollandiába! :D)

Mi ez?
Az ISNTREE Fizikai fényvédő krém SPF50+ PA++++ egy fizikai fényvédő érzékeny bőrre, ami nagyon jó védelmet ad a káros napsugárzás ellen (SPF50+ PA++++ a maximum Koreában). Bőrbarát, hidratáló összetevőkkel látta el a krémet a márka, s minimalizálták a fehér réteget, ami a fizikai fényvédőknél olyan gyakran előfordul.

Összetevők?
Két fizikai fényvédőből áll, véd az UVA és UVB sugárzás ellen is, alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne. Tartalmaz könnyű hidratálókat, tea és ázsiai gázló kivonatot, keramidot stb.

Hatása?
Sűrű, fehér krém, illata nincs, nagyon minimális fehér réteget hagy, ami idővel eltűnik. Az én kombinált bőröm (vannak nagyon zsíros és szárazabb, érzékeny részek is) IMÁDJA, ráadásul smink alá is fantasztikus: mindig remekül néz ki felette a bb krémem! Nem irritál, nyugtatja a bőrt, minimálisan hidratál, én száraz bőrre nem merem ajánlani. Tökéletes az összetevőlista, szép a bőrön és gyengéd, az ára is megfizethető, nem ragacsos, nem szárít, ezerszer jobb, mint az átlagos, fizikai fényvédők! Egyetlen problémám van vele: csak teljesen száraz bőrre tudom felvinni, semmit nem tudok alákenni, különben nagyon nehéz eldolgozni. Nem tudom, hogy ez mindenkinél így van-e, de akárhányszor használom, ugyanaz történik: ha megmosom az arcom és semmi mást nem kenek rá, nincs probléma, de ha csak egy kis tonik is van rajtam, már nehéz elkenni a fényvédőt (jól fel kell rázni, az segít). Csak majdnem tökéletes tehát, de így is szuper darab, amit csak ajánlani tudok!

Kinek ajánlom?
Normál, kombinált, zsíros és különösen érzékeny bőrre. Azoknak, akik minden mentes, fizikai fényvédőt keresnek félmatt/matt hatással, s nem probléma az alig látható, fehér réteg.

LINK:
Az enyém egy magyar online boltból van, az Isntree mellett van pár izgalmas márka a kínálatukban! 🙂
ISNTREE Fizikai fényvédő krém SPF50+ PA++++

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)