Oh My Brush
augusztus 13, 2019

ISNTREE Mélyhidratáló Hialuronsavas Hydrogél Maszk

Az ISNTREE Mélyhidratáló Hialuronsavas Hydrogél Maszk (Isntree Hyaluronic Acid Deep Moisture Water Mask) mindent tud, ha hidratálásról van szó. Ha közelebbről megnézzük, akkor sokkal különlegesebb, mint első látásra gondolná az ember!

Az ISNTREE Mélyhidratáló Hialuronsavas Hydrogél Maszk 3 féle hialuronsavat tartalmaz, tele van hidratáló anyagokkal és olyan összetevőkkel, amelyek a nedvességet a bőrben tartják és megakadályozzák a kiszáradását. Hidrogél maszkról van szó, ami vörös algából és szentjánoskenyérfából kivont hidratáló anyagok (poliszacharidok) megdermedésével keletkezik. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, illóolaj sincs benne!

Nem illatosított, ez már kibontáskor egyértelmű, a maszk anyaga átlátszó, vastag, nem szakad, a mérete szuper, jól illeszkedik. 5-10 perc múlva már nem is érzem magamon, szinte “egybeolvad” a bőrrel, nagyon kellemes, nem csúszkál, el is felejtettem, hogy rajtam van. Egyáltalán nem irritál, teljesen átadja a nedvességet a bőrnek, s segít a felszívódásban. Mélyen hidratál, nyugtatja a bőrt, nagyon szép a bőrkép a használata után! A bőr rugalmas, a chok chok hatásérezhető, egy kis WOW hatást is kaptam tőle, amikor a tükörbe néztem. Nem hittem volna, hogy ennyire hatásos lehet egy hidrogélmaszk, de ez nagyon jó! A száraz részek teljesen felszívják, a zsíros T-vonalban picit fényes maradt (a kombinált bőrömön). Magában is remek, de a rutin végén is hasznos, hiszen lezárja a bőrt, így a hatóanyagok gyorsabban fel tudnak szívódni.

Végre egy termék, amit mindenkinek tudok ajánlani bőrtípustól és életkortól függetlenül! Minden bőrtípusra jó, főleg érzékeny és száraz bőrre készült, de csak szeretni lehet! 

Az enyém az Amarantin nevű magyar oldalról van:
ISNTREE Mélyhidratáló Hialuronsavas Hydrogél Maszk (1 db)
ISNTREE Mélyhidratáló Hialuronsavas Hydrogél Maszk (10 db)

Ingredients:
Water, Glycerin, Methylpropanediol, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium PCA, Chondrus Crispus Extract, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Glucomannan, Allantoin, Panthenol, Dipotassium Glycyrrhizate, Trehalose, Xanthan Gum, Glyceryl Polyacrylate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, PVM/MA Copolymer, Propylene Glycol, Carbomer, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Disodium EDTA

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)