Oh My Brush
augusztus 5, 2019

HALF MOON EYES Pink Fruity Triple Set

Koreai arcpakolás pitajával (sárkánygyümölcs), ami magában vagy 3, illetve 10 darabot tartalmazó csomagban is kapható. A HALF MOON EYES Pink Fruity egy különlegesebb agyagmaszk, ami a márka szerint 10 perc alatt csodát tesz a bőrrel. Nézzük meg közelebbről!

A HALF MOON EYES Pink Fruity Triple Set egy havonta megjelenő, koreai meglepetésdobozban volt, de egyébként is szerettem volna már kipróbálni, mert sok bloggernél láttam. Az agyagmaszkok általában unalmasak, ez viszont nagyon érdekes: színes, gyümölcsös ránézésre, az összetevők között pedig sok növényi kivonatot találunk. A termék nevét a pitaja adja, ami táplálja és hidratálja a bőrt, ami különösen jól jön az agyag mellé, ami eltávolítja a faggyút és az elhalt hámsejteket. Víz helyett forrásvizet használtak, vannak benne Jeju szigetéről származó növényi kivonatok stb. Alkohol- és parabénmentes, illóolaj nincs benne, de parfümöt tartalmaz.

Arcmosás, tonizálás után kell felkenni és 10 percig érdemes a bőrön hagyni. Hamar szárad, nem irritál, gyümölcsös az illata, sűrű, de jól kenhető. Lemosáskor át lehet még masszírozni a bőrt a kis kapszulák radírozó hatása miatt. Összehúzza és tisztítja a pórusokat, nyugtatja a bőrt, ami puhább és rugalmasabb lesz, illetve a bőrkép is szebb. Kombinált, zsíros bőrre szuper, jobb és izgalmasabb, mint egy átlagos agyagmaszk, a “sima” szót külön felírtam magamnak, annyira jó volt megfogni a bőrt utána! 🙂

Praktikus azoknak, akik csak néha használnak agyagmaszkokat, utazáshoz is tökéletes, s ajándék is lehet, hiszen annyira szép a csomagolása!

LINK:
HALF MOON EYES Pink Fruity Triple Set (3 ea) EBAY | | JOLSE
HALF MOON EYES Pink Fruity Palette Set (10 ea) EBAY | | JOLSE

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)