Oh My Brush
augusztus 15, 2019

ETUDE HOUSE Soon Jung Sheet Mask

Az ETUDE HOUSE Soon Jung Sheet Mask pár hónapig ajándékba járt az ETUDE HOUSE Soon Jung Hydro Barrier Cream mellé, én is így vettem ezt Szöulban (minták is vannak még a csomagban). Jó lenne, ha bekerülnének az állandó kollekcióba, mert ritka jó maszkok ezek!

Mi ez?
Az ETUDE HOUSE Soon Jung Sheet Mask anyaga 100% bambusz, nincsenek benne irritáló összetevők, minden mentes, ahogy az egész Soon Jung termékvonal is. Bár limitált darab, pár eladónál magában és csomagban is kapható még!

Összetevők?
A csomagoláson nincs összetevőlista, valószínűleg a dobozon volt, amit sajnos kidobtam… Az biztos, hogy nincs benne alkohol, parfüm, mesterséges színezék, szilikon, ásványi olaj, PEG, állati eredetű összetevők stb. Továbbá Panthensoside-t tartalmaz, ami a B5 vitamin és az ázsiai gázló együttese: nyugtatja, hidratálja és gyógyítja a bőrt.

Hatása?
Sok folyadék van a tasakban, illata nincs, az anyag nagyon vékony, de puha (100% bambusz, nem pamut)! Egyáltalán nem irritál, hidratál, az egyik legjobb maszk bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő hatással. A bőrkép sokkal szebb 15-20 perc múlva, számomra jobb, mint bármi más a Soon Jung vonalból, pedig már azok is nagyon jó, kíméletes termékek. Meglepett, mert első ránézésre nem tűnik olyan érdekesnek, de remekül működik! Nem különleges, egyszerű, de nagyszerű, az állaga is kellemes, vizes, hamar felszívódik, nem ragacsos. Akik izgalmas összetevőket keresnek, azoknak ez unalmas, érzékenyebb, problémás bőrre viszont tökéletes.

Kinek ajánlom?
Minden bőrtípusra jó, de szerintem kombinált, zsíros és érzékeny bőrűek fogják a leginkább értékelni. Száraz bőrre valószínűleg kevés magában, de más termékekkel kombinálva, rétegezve erre a bőrtípusra jó természetesen.

LINK:
ETUDE HOUSE Soon Jung Sheet Mask (5 ea) EBAY
ETUDE HOUSE Soon Jung Sheet Mask (3 ea) EBAY
Etude House Soon Jung Hydro Barrier Cream + Mask Set

Ingredients:

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)