Magyar English
Oh My Brush
augusztus 19, 2019

Csomag: Tajvani Újdonságok

Érkezett néhány tajvani kozmetikum hozzám a Narüko és a Neogence márkáktól, amelyeket egyébként már évek óta megtalálunk a magyar Szépségcenter webshopban! Természetesen írok majd külön tesztet is, de addig is, egy kis ajánló! 🙂

NARÜKO 1000 Molecule Hialuronsavas Hidratáló Emulzió
Ez az emulzió minden bőrtípusra szuper, magában is elég nekem, szárazabb bőrre pedig rétegezéshez ajánlom. Sűrű folyadék hidratáló hialuronsavval, ami könnyű és hamar felszívódik, nagyon kellemes az állaga! Mindenmentes, nincs benne alkohol, parabén vagy illatanyag, öröm használni. Sok hidratálót tartalmaz, ehhez jönnek még peptidek, keramid, B5 és E vitamin stb. Kicsit különlegesebb, mint első ránézésre tűnhet, a peptideknek különösen örülök, s van még benne egy kis fehér tajtékvirág olaj is, ami a bőrben tartja a nedvességet! Gyengéd a bőrhöz, reggel és este is szívesen előveszem, a pumpás csomagolás szép, minőségi és higiénikus.

NARÜKO Hialuronsavas Hidratáló Fényvédő SPF50++++
Ez a fényvédő is egyből a kedvencem lett, nagyon jó ez a hialuronsavas termékcsalád! Könnyű, hidratáló, egyből felszívódik, nincs fehér réteg, nem is érezni, hogy a bőrön van. Találunk benne B3 és B5 vitamint, néhány hidratálót és antioxidánst, nagyon rövid az összetevőlista! Illatanyag és parabén nincs benne, s az összetevők ismerete nélkül biztosan azt mondanám, hogy alkoholmentes, de megnéztem és van benne. Ez meglepett, egyáltalán nem érezni, viszont a szuper állagát ezek szerint ennek köszönhetjük. Nekem telitalálat ez a fényvédő, nagyon szeretem, ugyanolyan könnyű, mint a japán fényvédők, csak sokkal kisebb az alkoholtartalma és egyáltalán nem irritál! Akik könnyű, a bőrön észrevehetetlen fényvédőt keresnek, azok imádni fogják!

Neogence Revitalizáló Fátyolmaszk Arbutinnal
A Neogence maszkok megújultak, más az anyaguk: a tencel vékonyabb, puhább és jobban illeszkedik az arcra. Ez többek között folthalványító arbutint tartalmaz. Nagyon kíváncsi vagyok rá, még nem próbáltam! 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)