Oh My Brush
július 5, 2019

TOSOWOONG Skincare Foot Clinic Foot Stick

Lábápoló stift? Elég sok fajta létezik Koreában, nekem a TOSOWOONG Skincare Foot Clinic Foot Stick volt a legszimpatikusabb. Nem tartozom azok közé, akik szeretik ápolni a lábfejüket, ezen próbálok változtatni praktikus, hasznos termékekkel, mint pl. ez! 🙂

Mi ez?
A TOSOWOONG Skincare Foot Clinic Foot Stick hidratálja, ápolja és nyugtatja a bőrt, a csomagolásnak hála nagyon egyszerű a használata. Védőréteget alkot a bőrön, a szárazabb részekre érdemes használni: sarok, könyök, térd stb.

Összetevők?
Sheavaj, makadámdió, kamélia, avokádó olaj puhítja és hidratálja a bőrt, van benne E vitamin és szalicilsav is, utóbbi minimális hámlasztást is ad, de bőrnyugtató hatása is van. Alkohol-, parabén- és parfümmentes, minimális illatát narancs illóolaj adja.

Hatása?
Kb. akkora, mint egy dezodor, tetszik a csomagolása, s mivel stift és nem tégelyes, ezért csak annyit tudunk felvinni a bőrre, amennyire tényleg szükségünk van. Nem egy zsíros krém, de nagyon száraz bőrre nem biztos, hogy elég lesz, nekem viszont tökéletesen megfelel. Csak a talp ápolható vele, mert elég kemény, a lábkrém szerepét tehát nem váltja ki, ha az egész lábfejet szeretnénk hidratálni.

Ha eszembe jut, akkor szívesen veszem elő, ami nálam nagy szó. Zoknit is húzhatok rá egyből, mert hamar felszívódik, nekem ez is fontos. Az biztos, hogy szebb és ápoltabb vele a lábfej, a sarkunk meg fogja köszönni a hidratálást, de ha eleve gyakran használunk lábkrémeket, akkor ez talán nem szükséges. Nyáron általában nem olyan száraz a bőrünk, ha elhagyjuk a krémeket, testápolót, akkor legalább ezt a stiftet érdemes használni, hogy a szandálból kivillanó sarok ne száradjon ki.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akik gyakran kihagyják a lábápolást, viszont szeretnének valami egyszerű, de hatásos terméket, ami szebbé és hidratáltabbá teszi a sarkot, talpat. S ahogy mondtam, könyökre is szuper, ha ott szárazabb a bőrünk.

LINK:
TOSOWOONG Skincare Foot Clinic Foot Stick EBAY | | JOLSE

Ingredients:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)