Oh My Brush
július 26, 2019

SILCOT Silky Touch Wiping Cotton - Sponge Touch Moisturizing Cotton Uruuru

A japán SILCOT Silky Touch Wiping Cotton és a SILCOT Sponge Touch Moisturizing Cotton Uruuru vattalapok Koreában is hódítanak, minden beauty blogger és vlogger ezeket használja. A japán vattakorongok egyébként is világhírűek, ezért tudtam, hogy ezekből mindenképp hozok haza magammal Koreából idén nyáron. Az biztos, hogy nagyon jók és különlegesek!

Mi ez?
A SILCOT Silky Touch Wiping Cotton a rózsaszín csomagolása és különleges formája miatt is feltűnő. 32 vattapárna (muszáj így hívnom, mert hatalmas és PUHA) van egy dobozban, s az a feladata, hogy kíméletesen a legapróbb szennyeződést is eltávolítsa. A titok a külső rétegben keresendő: nagyon finom, apró, de hosszú szálakból áll, nagyon gyengéd a bőrhöz, de ügyesen összeszedi a szennyeződést, míg a belső réteg erősebb cellulózszálakból készült. A márka nem használ kémiai anyagokat az anyag fehérítéséhez, ez jó hír érzékeny bőrűeknek.

A SILCOT Sponge Touch Moisturizing Cotton Uruuru ezzel szemben nagyon vékony, egy dobozban 2 x 40 db lap van. Kétszer annyi nedvességet tud felszívni és átadni a bőrnek, mint más vattakorongok, így sokkal kevesebb terméket kell használnunk, gazdaságosabb. Inkább szivacsra emlékeztet az anyaga, nagyon puha, könnyű vele felvinni a folyadékokat, de akár DIY maszkként is használhatjuk. Ezt sem fehérítették kémiai anyagokkal.

Hatása?
A rózsaszín dobozos nagyon különleges, a legpuhább dolog, amit eddig próbáltam, de kicsivel több folyadékot szív fel, mint egy átlagos vattakorong, hiszen sokkal vastagabb. Olyankor használom, amikor érzékenyebb, problémás a bőröm, nem akarom semmivel irritálni. Nagyon jól és gyengéden tisztít, néha megérdemel a bőrünk egy kis extra ápolást. Lehetne picivel több a dobozban, de ettől eltekintve tökéletes!

A kék dobozos esszencia, lotion fel vitelére a legjobb, ezerszer kényelmesebb, mint kézzel megtenni ugyanezt, s sokkal kevesebb terméket szív fel, mint más vattakorongok. Az anyagának hála akár arcmaszk is lehet, a koreaiak és a japánok nagyon szeretik ezt a fajta megoldást. Fátyolmaszk helyett csak a problémás területekre visznek fel egy ilyen lapocskát, amit előtte esszenciába áztattak. Gyors, praktikus és hatásos.

Nagyon elégedett vagyok mind a kettővel, a rózsaszínért oda vagyok, a kék pedig nagyon hasznos!

Kinek ajánlom?
A rózsaszínt azoknak, akik alaposabb arctisztítást szeretnének anélkül, hogy irritálnák a bőrüket. A kéket pedig azoknak, akik nem szeretik kézzel felvinni a termékeket, de vattakorongra sem szívesen öntik a kedvenc esszenciájukat. 

LINK:
SILCOT Silky Touch Wiping Cotton EBAY | | JOLSE
vagy 3 doboz együtt itt
SILCOT Sponge Touch Moisturizing Cotton Uruuru EBAY | | JOLSE
vagy 2 doboz együtt itt jó áron!

Viki szerint:

Támogasd az oldalt!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)