Oh My Brush
július 17, 2019

Naturekind Centella Scar Bőrhelyreállító Krém Problémás Bőrre

Mi ez?
A Naturekind Centella Scar Bőrhelyreállító Krém Problémás Bőrre ázsiai gázlóval regenerálja és nyugtatja a bőrt. Nem ragacsos, nem olajos és hamar felszívódik, használható pattanásokra, hegekre, horzsolásra stb., s Magyarországon is beszerezhető. A Naturekind márka egyébként a Tosowoong alá tartozik.

Összetevők?
1% ázsiai gázló kivonatot tartalmaz, ami nyugtatja és gyógyítja a bőrt. Ehhez jön még pár hidratáló és kb. ennyi az egész, nagyon rövid az összetevőlista. Alkoholmentes, nincs benne illóolaj, de tartalmaz parabént és parfümöt is.

Hatása?
Lényegében egy egyszerű hidratálókrém egy kis ázsiai gázlóval és nagyon erős, citrusos illattal. A Tosowoong, jobban mondva ebben az esetben a Naturekind sajnos túl gyakran használja ezt a parfümöt… A krém egyébként tényleg könnyű, hamar felszívódik, sűrű, kicsit zsíros gél inkább, ami egész jól hidratál, egész arcra is kenem néha, kombinált, zsíros bőrre szerintem jó így is. Hasznos olyankor, ha valami épp kijött a bőrünkön, ez a krém észrevétlenül védi a területet, láthatatlan, így reggel is használhatjuk, nemcsak este.

Még nagyon új volt, amikor kiválasztottam, nem tudtam, hogy ennyire rövid az összetevőlista: csak az ázsiai gázló erejére támaszkodni és kvázi-gyógyszerként eladni túlzás. Ettől függetlenül szívesen ajánlanám, ha nem lenne benne parfüm, mert az ázsiai gázló tényleg csodás összetevő, problémás bőrűek rutinjában ott a helye: lehúzza a gyulladást, gyógyítja és nyugtatja a bőrt, gyorsabban gyógyulnak a sebek.

Kinek ajánlom?
Azoknak, akiket nem zavar a parfüm, s egy könnyű krémet keresnek ázsiai gázlóval, ami védi és gyógyítja a bőrt. Kisebb területre vagy egész arcra is használható.

LINK:
Naturekind Centella Scar Bőrhelyreállító Krém Problémás Bőrre

Ingredients:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)