Oh My Brush
július 25, 2019

Nature Republic Real Comforting Mask Sheet EXO Edition

A Nature Republic Real Comforting Mask Sheet EXO Edition egy limitált kiadás, amin a koreai KPOP csapat tagjai találhatók. A csomagoláson kívül más különbség nincs az eredeti Real Comforting maszkokhoz képest, az összetevők ugyanazok.

Mi ez?
A Nature Republic Real Comforting Mask Sheet EXO Edition maszkok esszenciában vagy sűrűbb emulzióban áznak, a bőrhöz kíméletes összetevőket ígér a márka, a maszkok anyaga pedig első osztályú, természetes eredetű, mikroszálas anyag. Több fajta létezik, én a C vitaminosat választottam.

Összetevők?
Az INCI rövid, az összetevők többsége hidratál, pár antioxidáns is van benne, amik közül az aszkorbonsav vagyis a C vitamin a legérdekesebb. Alkohol- és parfümmentes, illóolajok vannak benne (levendula, narancs, mandarin, himalájai cédrusfa).

Hatása?
Első ránézésre nem túl izgalmas, nagyon vékony a maszk, olcsónak tűnik, de használat közben egyből kiderül, hogy ez nem igaz. Nagyon puha, az arcra és a hajlatokba is tökéletesen illeszkedik, a nedvességet jól magában tartó, minőségi anyag! Színtelen, sűrű folyadékban találjuk a maszkot, az illata citrusos, de felvitel után már nem is érzem. Egyáltalán nem irritál, 20 helyett 30 percig is magamon hagyom, mert nagyon kellemes, nem is csepeg, pedig nagyon sok folyadék van benne, kényelmes a használata.

Látványos a hatása, a bőr ragyogóbb, feszesebb, a pórusok talán kisebbek, szebb a bőrkép. Kombinált, normál, zsíros bőrre magában is elég, szárazra kevés. Hamar felszívódik, nem zsíros, nem ragad. Sokkal jobb, mint elképzeltem, meglepett! Olyan, mint egy jó, C vitaminos szérum, csak hatásosabb rövid távon.

Kinek ajánlom?
Normál, kombinált, zsíros bőrre, akik C vitaminos szérum helyett inkább maszkokat használnának, s nem probléma az illóolajok jelenléte.

LINK:
Nature Republic Real Comforting Mask Sheet EXO Edition EBAY | | JOLSE
A nem limitált verzió ugyanaz, csak olcsóbb:
Nature Republic Real Comforting Mask

Ingredients:
Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Althaea Rosea Flower Extract, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Lavandula Hybrida Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Hydroxyacetophenone, Allantoin, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Ascorbic Acid, Xanthan Gum, Caffeine, Carbomer, Disodium EDTA

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)