Magyar English
Oh My Brush
július 19, 2019

iHerb Csomag: Differin Gél, Koreai Termékek, Multivitamin

Nagyon vártam már ezt az iHerb-es csomagot! Van benne minden: Differin gél akne ellen, ami csak az USA-ban kapható, koreai maszkok, vattakorongok, multivitaminok, balzsam és fogkrém is, csupa hasznos és érdekes termék tehát.

Differin, Adapalene Gel 0.1 %, Acne Treatment
Ezt az összetevőt recept nélkül csak az USA-ban lehet kapni! Nagyon izgatott lettem, amikor megláttam, hogy már az iHerb oldalán is meg lehet rendelni. Ez egy új generációs retinol, ami ugyanolyan hatásos, de nincsenek negatív mellékhatások, ami a retinolnál előfordul igen gyakran (irritáció, hámlás, száraz bőr). Most ezt tesztelem, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog szólni hozzá a bőröm! Shipping saver: kevesebb postaköltséget kell fizetni, ha ezt is a kosárba tesszük!

Mild By Nature, Thickening B-Complex + Biotin Conditioner
Kellett egy új balzsam, ezért rendeltem Amerikából és Koreából is, hátha valamelyik időben ideér. Ez szerintem az iHerb saját márkája (Madre Labs), elég sok terméket használtam már tőlük, 414 ml $7-ért nagyon jó!

BRTC, Vitamin C Velvet Mask
BRTC, Vitamin A Velvet Mask
BRTC, Vitamin E Velvet Mask
Most már a koreai BRTC márkát is megtaláljuk az oldalon, ezek a fátyolmaszkok rögtön bekerültek a kosaramba. Ráadásul shipping saver mindegyik!

Deva, Vegan, Multivitamin & Mineral Supplement, Tiny Tablets
Pici, könnyen lenyelhető multivitamin tabletták! Nagyon elégedett vagyok ezzel is, Koreába is ezt vittem magammal.

21st Century, VitaJoy Gummies, Adult Multivitamin
Multivitamin gumicukor, már sok dobozzal rendeltem belőle, nagyon finom! Nyáron sajnos nem lehet kapni, mert megolvadhat szállítás során (sok dolgot, pl. csokikat sem lehet ilyenkor rendelni).

Arm & Hammer, Advance White, Extreme Whitening Toothpaste
Ettől a márkától dezodorokat rendeltem eddig, de ez a fogkrém is szimpatikus volt, ez is shipping saver egyébként, szuper!

Tony Moly, Tako Pore, One Shot Nose Pack
Mitesszereltávolító tapasz a koreai Tonymoly-tól! Sokkal nagyobb, mint elképzeltem, homlokra és orra is lehet használni. Shipping saver.

Pyunkang Yul, ACNE, Dressing Mask Pack
Érzékeny bőrre is használható koreai maszk, amit szintén sokszor újravettem már. Shipping saver.

Pyunkang Yul, 1/3 Cotton Pad
Koreai vattalapok, ilyesmire mindig szükség van. Shipping saver.

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)