Oh My Brush
július 1, 2019

HOLIKA HOLIKA Sweet Peko Edition No Sebum Pact

A HOLIKA HOLIKA Sweet Peko Edition No Sebum Pact egy mattító púder, ami ugyan egy limitált kiadás része, de írok róla gyorsan, amíg még kapható! 🙂

Mi ez?
A HOLIKA HOLIKA Sweet Peko Edition No Sebum Pact visszafogja a faggyútermelést, a vattacukorhoz hasonló puha, sima bőrt ígér (imádom, miért pont vattacukor? :D), s egy védőréteget képez, ami védi a bőrt a környezeti ártalmaktól.

Összetevők?
A márka a bőrhöz kíméletes összetevőkkel dolgozott a leírás szerint, a termékben nincs talc, alkohol- és parabénmentes, s ha jól látom, akkor parfüm sincs benne, illatát illóolajok adják (pl. levendula, citrusok). Zöld tea kivonatot, keramidot, E vitamint, sheavajat stb. tartalmaz. Összehasonlítottam a kettőt, szerintem szinte teljesen ugyanaz az INCI, mint a márka Puri Pore No Sebum Pact púderének esetében, csak a csomagolása nem ilyen szép.

Hatása?
30 fokban is tudtam használni, vittem magammal Koreába is, nagyon elégedett vagyok vele. Mattít, de nem szárít, eltünteti a pórusokat, fixálja a sminket, szuper az állaga is, egyszerű a felvitel a pamaccsal, praktikus a csomagolás. A táskámban tartom, ha megyek valahova, de ritkán kell újrakenni, tartós. Egyetlen probléma van vele: fehérebb, mint más púder, gondolom innen is jött a neve (“Milky”), de az én világos bőrömön így is jó, viszont sötétebb bőrre nem ajánlanám. Úgy emlékszem, hogy az első pár használatkor eléggé “gyógyszeres” (?) illata volt, de ezt már egyáltalán nem érzem, így ebbe sem tudok belekötni. Nem csalódtam benne, jól bírja a meleget is, pont olyan, amilyennek egy mattító púdernek lennie kell. 

Kinek ajánlom?
Világos bőrűeknek, akik tartósabb sminket, matt bőrt szeretnének. A táskában is nagyon jó helye van, mert van benne tükör, pamacs, a csomagolás szép és különleges, a termék pedig nem túl nagy.

LINK:
HOLIKA HOLIKA Sweet Peko Edition No Sebum Pact EBAY | | JOLSE

Ingredients:
마이카, 알루미늄스타치옥테닐석시네이트, 폴리메칠메타크릴레이트, 실리카, 옥틸도데실스테아로일스테아레이트, 폴리프로필렌, 피티에프이, 식물성스쿠알란, 트리에톡시카프릴릴실란, 실리카디메칠실릴레이트, 르비탄이소스테아레이트, 라벤더오일, 녹차추출물, 장미꽃오일, 멕시칸주니퍼오일, 빌베리열매추출물, 탕수수추출물, 레몬추출물, 오렌지추출물 ,설탕단풍추출물, 토코페릴아세테이트, 카프릴릭/카프릭트리글리세라이드, 1,2-헥산디올, 메치콘, 글리세릴카프릴레이트, 정제수, 부틸렌글라이콜, 세테아릴알코올, 글리세릴스테아레이트, 스테아릭애씨드, 알테로모나스발효여과물, 에칠헥실이소노나노에이트, 피토스테릴/이소스테아릴/세틸/스테아릴/베헤닐다이머디리놀리에이트, 콩스테롤, 하이드록시프로필비스팔미타마이드엠이에이, 소듐피씨에이, 메도우폼에스톨라이드, 소듐락테이트,레시틴, 세라마이드엔피, 세테아릴글루코사이드, 하이드로제네이티드폴리데센, 알지닌, 하이드록시에칠우레아,아스파틱애씨드, 피씨에이, 글라이코스핑고리피드, 글리세릴시트레이트/락테이트/리놀리에이트/올리에이트, 세테아레스-20, 쉐어버터, 글라이신, 알라닌, 세린, 발린, 디포타슘글리시리제이트, 이소류신, 트레오닌, 프롤린, 페닐알라닌, 히스티딘, 세라마이드에이피

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)