Oh My Brush
július 11, 2019

Fényvédő Testre: goodal Mild Protect Fresh Sun Gel SPF50+ PA+++

A goodal Mild Protect Fresh Sun Gel SPF50+ PA+++ egy arcra és testre is használható fényvédő, ami úgy véd a káros napsugarak ellen, hogy észre sem lehet venni, miután felkentünk. Épp ilyet kerestem, testre csak a nem ragacsos, könnyű krémek jöhetnek szóba nálam.

Mi ez?
A goodal Mild Protect Fresh Sun Gel SPF50+ PA+++ nem hagy fehér réteget, nem ragacsos, nagyon könnyű a bőrön, mégis jól véd és hidratálja is a bőrt. A flakon 200 ml-es!

Összetevők?
Három kémiai fényvédőt találunk benne (Homosalate, 2-ethylhexyl-2-cyano-3, Avobenzone), így tudjuk, hogy biztosan nincs fehér réteget. Az alkohol 3. helyen van, ami jó hír azoknak, akik nem bírják a nehéz krémeket. Elég sok benne a hidratáló, ehhez jön pár növényi kivonat, még fermentált anyagot is találunk benne, a lista legvégén van a parfüm. Tetszik, hogy rövid az összetevőlista, nem vitték túlzásba, csak a legfontosabbak vannak benne néhány izgalmas aprósággal.

Hatása?
Nagyon könnyű esszencia, egyből felszívódik, nyomtalanul, minimális hidratálást ad, nem zsíros, nem csillog, az illata visszafogott, nagyon kellemes, természetes. Azt tudni kell rólam, hogy még testápolót sem használok szívesen, egyedül az aloe vera géleket szeretem magamon, mert a bőröm nem igényel semmi mást, picit zsírosnak mondanám. Ilyen bőrtípussal csak az alkoholos, kémiai fényvédők jöhetnek szóba, de nagyon nehéz még így is olyat találni, ami nem ragad és nem zavar. A Goodal viszont elég híres a fényvédőiről, ez is pont olyan, amit elképzeltem.

Egyáltalán nem zavar, 1 percen belül teljesen felszívódik, nem érzem magamon, mégis jól véd, lábra és karra használom, ha tudom, hogy sokat leszek kint. Egyszerű újrakenni, de nem hiszem, hogy vízálló lenne, a mindennapokra ajánlom.

Kinek ajánlom?
Normál, kombinált, zsíros bőrre, akik kifejezetten kémiai fényvédőt keresnek, ami biztosan nem hagy fehér réteget, s akik örülnek az alkohol jelenlétének, mert így nagyon könnyű a krém, másodpercek alatt felszívódik. Férfiak és tinédzserek is szeretni fogják, ha nem érzékeny a bőrük.

LINK:
goodal Mild Protect Fresh Sun Gel SPF50+ PA+++ EBAY | | JOLSE

Ingredients:
정제수, 호모살레이트, 변성알코올, 옥토크릴렌, 에칠헥실살리실레이트, 부틸렌글라이콜, 부틸메톡시디벤조일메탄, 디프로필렌글라이콜, 폴리메칠실세스퀴옥산, 글리세릴스테아레이트, 쉐어버터씨드케이크추출물, 수선화비늘줄기추출물, 자몽추출물, 녹차추출물, 백년초열매추출물, 효모발효물, 목화씨추출물, 글리세린, 부틸옥틸살리실레이트, 펜틸렌글라이콜, 하이드록시에칠아크릴레이트/소듐아크릴로일디메칠타우레이트코폴리머, 실리카, 카프릴릴글라이콜, 폴리소르베이트60, 소르비탄이소스테아레이트, 페녹시에탄올, 바이오사카라이드검-4, 에칠헥실글리세린, 디소듐이디티에이, 포타슘소르베이트, 클로페네신, 향료

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)