Oh My Brush
július 30, 2019

Érzékeny Szemre: PERIPERA Ink Lip & Eye Remover

Néha az impulzusvásárlás is lehet pozitív. A PERIPERA Ink Lip & Eye Remover szemfestéklemosót csak azért vettem le a polcról Szöulban a CLIO üzletben, mert láttam, hogy érvényes rá az 1+1 akció. Nem vártam sokat tőle, de nagyon meglepett: a legkíméletesebb lemosó, amit eddig próbáltam!

Mi ez?
A PERIPERA Ink Lip & Eye Remover egy kétfázisú, hidratáló szemfestéklemosó a bőrhöz gyengéd összetevőkkel, ami még a vízálló sminket is el tudja távolítani. Érzékeny bőrre készült, szemfesték és ajakszínezők lemosására lehet használni.

Összetevők?
Az összetevőlista pontosságát nem garantálom, de a lényeg látszik. Sok benne a hidratáló (pl. több féle hialuronsav), találunk benne aloe verát, egy kis avokádóolaj is akad benne, nagyon szép az INCI. Alkohol és parfümmentes, illóolaj sincs benne, ha minden igaz,

Hatása?
Még jó, hogy rutinból felrázok minden szemfestéklemosót, mert hetekig nem vettem észre, hogy ez kétfázisú… A vizes és az olajos részek színe ugyanolyan, de ha közelebbről megnézzük, akkor lehet látni a különbséget. Ez szuper, hiszen a kétfázisú termékek a kedvenceim.

Nem olajos, nem irritálja a szemem egyáltalán, ami nagyon ritka! Nem is érezni, mintha víz lenne, mégis jól eltávolítja a sminket (általában szemhéjpúdert, vízálló tust és szempillaspirált használok). Kicsit tovább hagyom fent a szememen a vattakorongot, amit ezzel itattam át, de azt a pár másodpercet ki lehet bírni, cserébe nem csíp, nincs homályos látás stb. Ahogy mondtam: sokkal jobb, mint gondoltam, érzékenyebb szeműeknek is merem ajánlani.

Kinek ajánlom?
Bárkinek, aki egy nem irritáló, szép összetevőkkel rendelkező, a bőrt nem szárító szemfestéklemosót keres. Érzékeny szemre, gyakori használatra ajánlom.

LINK:
PERIPERA Ink Lip & Eye Remover EBAY

Ingredients:
Water, Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Poly (C6-14 Olefin), Dipropylene Glycol, C13-15 Alkane, Avocado Oil, Aloe Vera Leaf, Polysaccharide, Sodium Chloride, Pentyleneglycol, Ethylhexyl Glycerin, Caprylyl Glycols, Caprylyl/caprylyl Glucoside, Dipotassium Glycyrrhizate, 1,2-hexanediol, Isododecane, Butylene Glycol, Hyaluronic Acid, Hydrolized Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Disodium Iodate

Viki szerint:

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)