Magyar English
Oh My Brush
július 31, 2019

ELFOGYOTT! 2019 Július

Látszik, hogy nyár van, sok olyan termék fogyott el ebben a hónapban, amelyek ilyenkor nagyon hasznosak: fényvédők, mattító szérum, mattító púder, arcpermet stb. Sok a kedvenc és olyan is van, amit biztosan nem vennék újra… Mutatom a júliusi adagot! 🙂

By Wishtrend Acid-duo 2% Mild Gel Cleanser
A tökéletes arclemosó a számomra. Szép összetevők, jól habzik, egyáltalán nem szárít, remekül tisztít, minimális hámlasztást is ígér, ami hasznos, de nem bánnám, ha egy kicsit olcsóbb lenne.

Lioele Super Gold Snail BB Cream
VÉGRE elfogyott ez a bb krém is, 50 ml elég sok, főleg úgy, hogy mindig világosítanom kellett valami mással, mert sajnos egy kicsit sötét nekem a 21-es árnyalat. Az állaga szuper, közepesen fed, könnyű a bőrön, nagyon szeretem a Lioele bb krémeket!

EYENLIP Pure Perfection Natural Sun Cream SPF50+PA+++
Matt fényvédő, nyáron igazán hasznos zsíros, kombinált bőrre. Férfiaknak is ajánlom, nem lehet érezni a bőröm, láthatatlan, nagyon olcsó és még mattít is, ritka az ilyen!

COSRX Shield Fit Snail Essence Sun SPF 50+ PA+++
Hidratáló fényvédő, ami nem hagy fehér rétget, ezt is szívesen használtam. Csak 35 ml-es, azért gyorsan fogy, de legalább praktikus a csomagolás.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%
Olcsó és nagyon jó, a B3 vitamin egy fantasztikus összetevő, ebben a szérumban pedig még cink is van, ami remekül mattította a bőrömet. Szerintem újra fogom venni, nagyon szimpatikus és az ára is alacsony!

d’Alba Piedmont White Truffle First Spray Serum
Kellemes, hidratáló arcpermet/szérum különleges összetevőkkel, ami egy havonta megjelenő, koreai meglepetésdobozban volt, mindig örömmel használtam, sok az egyben termék, hasznos nagyon!

Holika Holika Sweet Peko No Sebum Pact
Szuper, mattító púder világos bőrre, a nyaramat megkönnyítette! Tökéletes a számomra, s még az is tetszett, hogy nem esett darabokra, ami nagyon ritka, más púdereknél ez zavarni szokott a felvitelben.

FAU Sütőtökös ampulla C-vitaminnal
Ampulla C vitaminnal, nagyon jó és különleges, azt pedig értékelem, hogy egy 50 ml-es üveg helyett 5 db 10 ml-est kapunk! A C vitamin felbontás után 1-3 hónappal oxidálódik még akkor is, ha hűtőben tároljuk, szóval ez a fajta csomagolás sokkal praktikusabb! Teszt hamarosan! 🙂

Holika Holika Aloe Waterproof Sun Gel SPF50+ PA++++
Eleinte arcon használtam ezt a vízálló fényvédőt, de végül nem sikerült megszeretni, mert nem szívta fel rendesen a bőröm. Karra és lábra viszont nagyon is jó volt!

Dr. van der Hoog Hypoallergene Facewash
A legrosszabb arclemosó, amit valaha próbáltam. Egy holland márka terméke, akciósan vettem, de hatalmas csalódás volt. Olyan, mintha arckrémmel mosnék arcot, egyáltalán nem habzik, nem tisztít, furcsa réteget hagy maga után. Bevallom, a végén már annyira utáltam, hogy inkább tusfüdőként használtam el…

Fa Luxurious Moments Black Amethyst & Pink Viola
Finom, kicsit nehezebb illat, a csomagolás és a név alapján ibolyával, de szerintem inkább keleties. Nekem tetszett!

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)