Oh My Brush
június 2, 2019

JOAH BOX: Meglepetésdoboz Koreából

Már írtam, hogy mennyire tetszett az előző JOAHBOX csomagom, ami egy havonta megjelenő, koreai meglepetésdoboz teljes méretű termékekkel. A májusi kiadásban sem csalódtam, ez már dobozban jött, ahogy annak lennie kell (előző hónapban túl sok volt a rendelés, elfogytak a dobozok, ha jól tudom). A mostani is tele van szuper termékekkel, már mutatom is!

Értékelem, hogy több terméktípust találunk a csomagban (arc- és hajápolás, sminktermék és sminkecset), minden hasznos és érdekes, olyasmi, amit szívesen próbálok ki vagy már régóta kíváncsi voltam rá. Ebben a hónapban a Koreában népszerű Thank You Farmer márka fényvédőjánek örültem a legjobban, ami nyárra tökéletes. A THANKYOU FARMER Sun Project Light Sun Essence SPF 50+ PA+++ ellenáll a víznek, izzadásnak, nagyon könnyű, szuper az állaga, észrevehetetlen a bőrön, nem hagy fehér réteget, s még alkohol sincs benne. A meleg hónapokban pont ilyenre vágyik az ember.

A Kicho Multi Brush egy praktikus sminkecset alapozó felviteléhez, ami meglepően jó, nem is gondoltam volna, hogy ennyire szimpatikus lesz. Olyan, mintha valaki simogatva vinné fel az alapozót az arcomra, a nehezen elérhető helyek sem okoznak problémát neki, remek ez a forma! A két termék már jóval meghaladja a doboz árát, így a többi ajándék! Egy több részből álló hajpakolás (W.Lab 3-Step Hair Steam Ampoule Mask Cap), amit érdemes alkalmak előtt bevetni, amikor különösen szép hajat szeretnénk. Különleges arcmaszkoknak (Da MIOR Beauty Inside Bamboo Mask) is mindig örülök, illetve egy gyönyörű szemhéjfestéket is kaptam a RiRe márkától (RIRE Luxe Metal Glitter), ami feldob bármilyen sminket (bár a mindennapokra azért nem használnám). 😀

Már évek óta nem fizettem elő ehhez hasonló dobozra, mert sok oldal az akciós, már mindenki által kipróbált, unalmas, esetleg nem is teljes méretű termékeket teszi a csomagba, a JOAHBOX csapata viszont nagyon lelkiismeretes, a termékek frissek (pl. a fényvédő 2021-ben jár csak le), illetve az izgalmas újdonságokat részesítik előnyben.

Saját magunknak vagy ajándékba is tökéletes!

Itt rendelhető meg:
JOAHBOX

Előfizethetünk 1, 3, 6 és 12 hónapra!

A hírlevélre feliratkozva 5% kedvezményt kapunk!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)