Oh My Brush
május 30, 2019

MINTA: The Saem Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel

A népszerű Tonymoly Floria Brightening Peeling Gel vetélytársa a The Saem Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel, ami természetes AHA és BHA hámlasztókkal távolítja el az elhalt hámsejteket, illetve táplálja, regenerálja és rugalmassá teszi a bőrt. Nekem ez egy kicsit jobban tetszik, mint a Tonymoly, ezért szerettem volna erről is írni röviden.

Valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül, mert úgy láttam, hogy hámlasztó kategóriában a listák élén áll a koreai “krémmániások” körében. Nem a legizgalmasabb az összetevőlistája, de ha már kaptam mintát, akkor kipróbáltam, s egyől szimpatikus lett. A The Saem Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel a bőrhöz érve bőrradírrá válik, ahogy elkezdjük masszírozni a bőrt. A legtöbb fizikai bőrradírral szemben ez minimálisan hámlaszt, kellemes használni, heti többször is elő lehet venni. Nem szárít, bár nem is hidratál különösen, illata alig van, az alkoholt érzem rajta egy kicsit.

A Tonymoly peeling gélhez képest több darabkát kapok, az állaguk is más, talán ezért is érzem hatásosabbnak, ezért nyúlok hozzá gyakrabban. Szerencsére a Jolse öntötte magából ezt a mintát az utóbbi hónapokban, így van rengeteg. Esténként, sminklemosás után kifejezetten szeretem, hámlasztásra magában természetesen nem elég, de jól esik átmasszírozni vele a bőrt. Sajnos van benne alkohol és egy kis parfüm is, így érzékeny bőrre nem tudom ajánlani, de akinek ez nem probléma (nekem nem az, nem is irritál), s épp hasonló terméket keres, akkor ezt is érdemes kipróbálni. Az eladások száma alapján nemcsak engem győzött meg… 😀

LINK:
The Saem Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel EBAY | | JOLSE

Ingredients:
Water, Cellulose, SD Alcohol 40-B, Ceteareth-12, Butylene Glycol, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Eryngium Maritimum Callus Culture Filtrate, Carbomer, Protease, 1,2 Hexanediol, Caprylyl Glycol, Tropolone, Nicotinoyl Dipeptide-23, Arginine, Saccharomyces, ydroxyethylcelluose, Glycerin, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Fragrance

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)